1) Ima li neko Fender mustang i da koristi Fuse?
2) Svirao sam Mustang III u Mitrosu. Galamzdija od 100W ali su basovi nekako neubedljivi u odnosu na Super Cube. Ima li neko sa slicnim iskustvima da ih je probao, posto su nasiroko hvaljeni pa se razmisljam da uzmem III ili IV.
Fender Mustang l ll lll IV (Fuse pitanje)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Fender Mustang l ll lll IV (Fuse pitanje)
Ja mogu da pohvalim Mustang III koriscen je i na svirkama/probama.
Bez bojazni mozes da investiras, a lako se i proda.

Bez bojazni mozes da investiras, a lako se i proda.

-
Pa prica se da pocinje da prdi ako ga poteras glasnije, a nas bubnjar je malo zivlji
Pa sad razmisljam da kupim IV i ne razmisljam da li cu imati ozvucenje ili ne. Nesam pametan...

Ja imam Mustang i koristim Fuse i odlicno se pokazao za vezbu,za svirku ga nisam koristio.Koristim presete koje imas da downloadujes preko samog software-a,pravio sam i neke svoje i to odlicno zvuci.
-
Hakuna - Da li bio ljubazan da mi skines preset sa linka ispod i posaljes? Meni trazi serijski broj pojacala i zato ne mogu da se registrujem na forum i skinem sam. Hteo bih da odem do Mitrosa i probam setovanja sa njega jer je lik uporedjivao Mustang IV i Marshall DSL40 Combo jedan pored drugog i napravio je ovo. Kaze da je uspeo da skine onaj "skuak" koji prave lampasi a prvenstveno Marshall. A na forumu na kome sam nasao link, par njih je reklo da je stvarno dobro odradio posao.
https://fuse.fender.com/mustang/presets ... dsl-lead1/
Nemanjavelimirovic - Zasto si ga prodao ako nije tajna (pretpostavljam da je bio tvoj ili od nekoga koga znas)
https://fuse.fender.com/mustang/presets ... dsl-lead1/
Nemanjavelimirovic - Zasto si ga prodao ako nije tajna (pretpostavljam da je bio tvoj ili od nekoga koga znas)
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jeste moj, pa zato shto mi je trebala lova za neshto drugo kao i uvekFrostensen wrote: