Fender Mustang l ll lll IV (Fuse pitanje)

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Frostensen

Fender Mustang l ll lll IV (Fuse pitanje)

Post by Frostensen » 15 Dec 2013, 15:28

1) Ima li neko Fender mustang i da koristi Fuse?
2) Svirao sam Mustang III u Mitrosu. Galamzdija od 100W ali su basovi nekako neubedljivi u odnosu na Super Cube. Ima li neko sa slicnim iskustvima da ih je probao, posto su nasiroko hvaljeni pa se razmisljam da uzmem III ili IV.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Fender Mustang l ll lll IV (Fuse pitanje)

Post by nemanjavelimirovic » 15 Dec 2013, 15:47

Ja mogu da pohvalim Mustang III koriscen je i na svirkama/probama.
Bez bojazni mozes da investiras, a lako se i proda. :-) :ziveli:

Frostensen

Post by Frostensen » 15 Dec 2013, 16:00

Pa prica se da pocinje da prdi ako ga poteras glasnije, a nas bubnjar je malo zivlji :) Pa sad razmisljam da kupim IV i ne razmisljam da li cu imati ozvucenje ili ne. Nesam pametan...

hakuna

Post by hakuna » 15 Dec 2013, 22:34

Ja imam Mustang i koristim Fuse i odlicno se pokazao za vezbu,za svirku ga nisam koristio.Koristim presete koje imas da downloadujes preko samog software-a,pravio sam i neke svoje i to odlicno zvuci.

Frostensen

Post by Frostensen » 16 Dec 2013, 01:42

Hakuna - Da li bio ljubazan da mi skines preset sa linka ispod i posaljes? Meni trazi serijski broj pojacala i zato ne mogu da se registrujem na forum i skinem sam. Hteo bih da odem do Mitrosa i probam setovanja sa njega jer je lik uporedjivao Mustang IV i Marshall DSL40 Combo jedan pored drugog i napravio je ovo. Kaze da je uspeo da skine onaj "skuak" koji prave lampasi a prvenstveno Marshall. A na forumu na kome sam nasao link, par njih je reklo da je stvarno dobro odradio posao.

https://fuse.fender.com/mustang/presets ... dsl-lead1/

Nemanjavelimirovic - Zasto si ga prodao ako nije tajna (pretpostavljam da je bio tvoj ili od nekoga koga znas)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 16 Dec 2013, 02:14

Frostensen wrote:
Nemanjavelimirovic - Zasto si ga prodao ako nije tajna (pretpostavljam da je bio tvoj ili od nekoga koga znas)
Jeste moj, pa zato shto mi je trebala lova za neshto drugo kao i uvek :D Svakako kazem, preporuka... :ziveli: Radi super uz bubanj... Nisam mjetal gitarosh, ali za klasicnije stvari radi posao i to bez ikakvih problema. Ne prducka. :mrgreen:

Post Reply