big muff pi ram's head
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- KnightOfDoom
- Site Admin
big muff pi ram's head
Kolega ima ovu pedalu, kupio ju je 70-ih kod nas u nekoj radnji. Ovako izgleda... http://www.pisotones.com/BigMuffPi/psst/muff-ram.jpeg doduse u gorem kozmetickom stanju, srednji knob je od gazenja istrosen po sredini
Ima li neko ideju koliko se krece cena tako necega kod nas?

Re: big muff pi ram's head
moslim da nije ispod 200E!,bar je ja nebi dao idpod te cene,to jako dobre i kvalitetne pedale old-school izrade...pozz.!!!Coca!!?
Kod nas tesko ali da, vredi puno.
Nudim 50e!
Nudim 50e!
Slazem se da je kod nas sve tesko prodati u pravoj vrednosti,ali ja imam istu ovu pedalu iz '70 god. Big Muff Ram's Head Pi Blue Edition,nudili su mi 350E nisam je dao!!!!,ali to je moj izbor....,misljenja sam da su ove pedale deo r'n'r istorije i zbog toga sam je zadrzao i sa uzivanjem je koristim u studiju....,e covek je pitao ja sam mu dao informaciju koja je realna u proceni,a na njemu je da li ce je prodati,a posto pita za cenu mislim da zeli da je udomi,pa je svaka ponuda pa i ova od 50E fer i korektna!!!!pozz.!!!Coca!!!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Pitam za kolegu za posla koji se blizi penziji i nema internet
Video sam ogromne cene na ebay-u, ali kontam da nisu realne za nasu zemlju. Cisto mi treba informacija da kazem coveku ispod koliko da ne ide ako je bude prodavao. I njemu je bio sok kad sam mu pokazao da neki lik trazi 1250$ 

Preko 70e nikako...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
56e i kutiju bajadera! 

57e i futrolu za čekove od penzije!
- KnightOfDoom
- Site Admin
A i ja nasao gde da pitam
Hvala coci na jedinom normalnom odgovoru i ljudima koji su poslali PP sa odgovorom a ne samo ponudom da kupe. Covek ne prodaje vec ga zanima koja je realna cena jer se vec jednom opekao.