Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Misliš, neko je hteo da zajebe Fender i da za 100€ ponudi bolju gitaru od samog originalnog Fender Stratocastera, da ne spominjemo nisku klasu Fendera koja se zove Squier?!?Tenji wrote:Ako ima nesto kvalitetnije od Squier-a, u mojim ocima, to sto izgleda isto kao Fender i sto je Fender stavio svoje ime na gitaru nece znaciti nista. Ja samo zelim da izvucem najvise sto moze za male pare. Ne trazim madjije i cuda, samo neka bude pristojna, da se setupuje da bude udobna, i da ima taj strat prizvuk. I da se ne raspadne, jer ne planiram da je mazim.
Ah ne, sta cu sad da radim?Trzalica wrote:Misliš, neko je hteo da zajebe Fender i da za 100€ ponudi bolju gitaru od samog originalnog Fender Stratocastera, da ne spominjemo nisku klasu Fendera koja se zove Squier?!?Tako nešto tražiš?!?
Eh, komerade, još se tako nešto nije rodilo.
![]()
Uzmes ovaj beli i turish mu wilkinson magnete. Kad ukljucis u pojacalo, platices mi pivo.
Ahhhh! Ta gitara je nekad bila mojaTenji wrote:Sve gitare koje su izasle iz korejskih fabrika, a da sam ih drzao u rukama, su bile u najmanju ruku dobre. Neke cak i neverovatno dobre. Uzimam u razmatranje sve, tako da Komil, ako imas neku konkretnu ideju, pucaj.Jedini Marathon na kp - https://www.kupujemprodajem.com/Maratho ... id=1697954 ... Na tako nesto si mislio?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest