Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Kako je moguce da takva nepismena seljacina i degenerik zivi u Srbiji a nekmoli u Beogradu?!?
Tek njegovi ostali oglasi su show programme. On diler svega i svacega i onako nepismen 'u sve se razume'. Ukljucujuci 5 vekova stare nemacke grafike bogati. Za 150 ojra. 'Simbolicna cena'.
Tek njegovi ostali oglasi su show programme. On diler svega i svacega i onako nepismen 'u sve se razume'. Ukljucujuci 5 vekova stare nemacke grafike bogati. Za 150 ojra. 'Simbolicna cena'.
Zemlja seljaka na brdovitom Balkanu. Vidi se da dugo nisi ovde, svastanesto je doslo u posed kompa i deli online svoje znanje.
Pre je zapravo postojala 'Dozvola za stanovanje u Beogradu'.
Nekoc je urbano, kako-tako, asimilovalo ruralno... Dugo vec, to nije slucaj...nodi wrote:Pre je zapravo postojala 'Dozvola za stanovanje u Beogradu'.
- Dersu Uzala
Da, to je uvek bio kljuc. Bice ponovo. Preveliki je influks odjednom bio u jednom trenutku. Ne cine gradjani metropolu, metropola pravi kosmopolite od gradjana. Ili tako pricaju.
Trifun, Ljubiša ili koji vec nick koristi i nije baš iz Beograda, iako teritorijalno opština pripada Beogradu. A i tu je valjda "privremeno", iznajmljeni deo kuće, kao na salašu, asvalta nema..
Kasno je sad. Steta koja je ucinjena , nepopravljiva je .Dersu Uzala wrote:... Bice ponovo. ...
- alucard_earl
Jel' imao neko iskustva sa Radetom iz Novog Sada koji se oglašava na KP?
Interesuju me neki magneti koje on ima, a vidim da dugo radi sa istog naloga i ima oko 60 oglasa svo vreme.
Interesuju me neki magneti koje on ima, a vidim da dugo radi sa istog naloga i ima oko 60 oglasa svo vreme.
- alucard_earl
Jesam ja.Jedna od one dve negativne je moja.Jbg,ne volim da dajem negativne ljudima al kad je neko zasluzio ne dvoumim se nimalo.Elem,ima brdo pozitivnih pa kontam da dve negativne nisu merilo po kom bi trebalo da se vodi covek ,pogotovo sto ih iz dan u dan ima sve vise,ali isto tako i onaj bolesnik LjubisoTrifun ima 43 pozitivne i nijednu negativnu pa bi se zaista trebalo zapitati odakle mu i na koji nacin ih skuplja.Da se ne udaljavam mnogo Rade ima brdo opreme i mahom su skupi komadi tako da se ,verovatno,ne bi zamajavao oko gluposti.Jbg,ono sto ti mogu naposletku reci jeste da ako ti se svidja to sto ima i ako imas prilike da odes ,pogledas,isprobas,ili barem utvrdis da je sve kako valja mislim da ne bi trebalo da bude problema sa poverenjem.Nadam se da sam pomogao.alumiroi wrote:Jel' imao neko iskustva sa Radetom iz Novog Sada koji se oglašava na KP?
Hail

Naravno da jesi.
Definitivno bih išao do NS, ali pošto su u pitanju magneti (CS 54 strat) jedino se pitam da li mogu da provalim da nisu original ili premotavani ili tako nešto...
Svakako bih voleo da ih odmah montiramo i da ih isprobam.
A što se tiče Ljubotrifuntateiostalih, to se vidi iz aviona da su "na svoju ruku", da ne budem nepristojan.

Definitivno bih išao do NS, ali pošto su u pitanju magneti (CS 54 strat) jedino se pitam da li mogu da provalim da nisu original ili premotavani ili tako nešto...
Svakako bih voleo da ih odmah montiramo i da ih isprobam.
A što se tiče Ljubotrifuntateiostalih, to se vidi iz aviona da su "na svoju ruku", da ne budem nepristojan.

pa da, niko nije dovoljno lud da kupi nesto od njega da bi uopste bio u situaciji da mu lupi negativnu.alumiroi wrote:Naravno da jesi.![]()
Ovu rubriku retko pratim, ali mi je danas zapalo za oko Radetovo ime. Čoveka površno poznajem, ali sam nešto malo poslovao sa njim i utisci su mi jako dobri. U stvari odlični! Pogledam te dve negativne ocene koje su ovde sugerisane i moje je mišljenje da su one po svoj prilici potpuno nepotrebne i neumesne. Taj Marshallic ako sam dobro shvatio Rade je prodao nekome ko je doneo keš, a ne onome kome je obećano na lepu reč, bez bilo kakve garancije da će ga stvarno uzeti. On je trgovac i jasno je da će dati onome ko donese novac, ne vidim šta je tu pogrešno. Moralne norme? Ma ajte molim vas, gde to još kod nas ima, posebno kada je novac u pitanju!? A zvučnik je posebna priča. Rade kaže da ga je samo isprobao i da ga je tako prodao. I ja bih tako uradio. Kupac je uzeo zvučnik, čuo se kasnije sa prodavcem i rekao da je sve uredu. Nakon deset dana odjednom nešto nije u redu pa reklamira!? Roba je polovna i tu reklamacija možda može da se uvaži u prva 24 sata. Ja recimo sumnjam da je kupac uništio zvučnik u međuvremenu jer je prilično je bneverovatno da dobro radi 10 dana, a da se onda naprasno pojavi greška za reklamaciju. Posebno sam shvatio da se ne vidi da je zvučnik nešto otvaran i popravljan.alumiroi wrote:Jel' imao neko iskustva sa Radetom iz Novog Sada koji se oglašava na KP?
Prema tome verujem da bez problema možeš da uzmeš te magnete ako ti cena odgovara. Njegove cene su malo jače, ali ja ga posmatram kao trgovca koji tu mora da zaradi.
Hvala hipihill.