Za Maksu,potpuno si u pravu,sto se tice jacine pojacala i velicine kutije...,inace sve je to uradjeno tako da se u buducnosti u tu glavu stavi i nesto jace,trenutno je u fazi izrade jedna varijanta od 60W sa TDA kolima u stepenu pojacanja,i verovatno ECC83 lampama u preampu,ili vec neki provereni preamp sa TL IC...!!!,dobro si primetio sto se tice jacine zvucnika oni su me vodili da radim 10W varijantu,a i komponente koje sam imao na bulku,inace radi se o 4X5" Tesla Elipsa hardverima od po 5W,pa sam se igrao,ovaj box ce verovatno u buducnosti da nosi 2X10",....inace preamp ovog pojacala je radjen sa BC107,a stepen pojacanja sa BD512 i BD522...ponavljam bilo je samo da se oprobam,i ispalo je kako je ispalo...
E,sad za sve kojima se svideo/nije svideo design/boja:radi se o "purple snake" eko kozi koju sam imao tada na raspolaganju,pa pomislih bas bi bilo extra da se razbije ta monotonija crne...,i kao i uvek na ovom forumu obicno ljudi koji nikada nisu ni pokusali neki DIY ospu paljbu,sve pohvale za one koji dele entuzijazam i duh DIY,a sami se prepoznajte...,nikome nista licno!!!
pozz.!!!Coca!!!