Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dushan S wrote:Uvek pre i isključivo polovan Fender made in Japan ili Squier made in Japan, radije nego nov meksikanac. To je neki moj doživljaj. Ali čestitam ako je vlasnik zadovoljan kupovinom.
Squier made in Japan ume da bude izuzetno dobra gitara, samo su retke i prilicno stare, pravljene su u FujiGen fabrici, gde Ibanez i slicni proizvode svoje bolje modele. Cini mi se, cak, da su vintage reissue primerci Squire-a iz tog doba bili mnogo cenjeniji od American Standard rodjaka. So... Ne potcenjujte dedu Skvajirasl0e wrote:Dushan S wrote:Uvek pre i isključivo polovan Fender made in Japan ili Squier made in Japan, radije nego nov meksikanac. To je neki moj doživljaj. Ali čestitam ako je vlasnik zadovoljan kupovinom.![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde da te razumem ako mislis na neki Fender MIJ '85, ali Squier?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
Squier je
Ja se takodje primam na fendere iz japana ili koreje(special edition serija), probao sam jedan skoro - ludilo od gitare-22praga, vrat od onog pticijeg javora(ne znam tacno kako se to zove),tremolo sa osoncem na dve tacke i Seymour duncan pickupsDushan S wrote:Uvek pre i isključivo polovan Fender made in Japan ili Squier made in Japan, radije nego nov meksikanac. To je neki moj doživljaj. Ali čestitam ako je vlasnik zadovoljan kupovinom.
Evo da dopunim Greenthumba:sl0e wrote:Dushan S wrote:Uvek pre i isključivo polovan Fender made in Japan ili Squier made in Japan, radije nego nov meksikanac. To je neki moj doživljaj. Ali čestitam ako je vlasnik zadovoljan kupovinom.![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde da te razumem ako mislis na neki Fender MIJ '85, ali Squier?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
Squier je
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest