Solo "takmicenje" jun/jul 08
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Solo "takmicenje" jun/jul 08
ok, malkice sam pobrissao totalni of topic.... idemo dalje!!!
- Guitar_thrill
- MF veteran
e jel sam ja poludeo ili je SiracSunka postavio svoj solo?dejankuki wrote:ok, malkice sam pobrissao totalni of topic.... idemo dalje!!!
... Ja nisam video...Guitar_thrill wrote:e jel sam ja poludeo ili je SiracSunka postavio svoj solo?dejankuki wrote:ok, malkice sam pobrissao totalni of topic.... idemo dalje!!!

jeste, ali me je zamolio da ga obrisem jer je promasio podlogu...
-
Evo moj teamate iz benda je odsvir'o nesto na mom polumrtvom Squier-u (otisli neki magneti i pragovi pa i tremolo...)i ja resih da okacim link pa da cujemo kritike.Napomena samo da je on ritam gitarista i skale,progresije sweeping bash i ne upotrebljava cesto, tako da malo i ispada na snimku i nema brze svirke ali oprosticete mu
Ja cu da odsviram nesto cim kupim novu gitaru, a videcu kad ce to da bude mozda krajem jula
http://www.4shared.com/account/file/532 ... uitar.html
Posto vidim da treba postovacu nacin na koji je napravljen snimak
Gitara je Squier Bullet Strat, pojacalo fender frontman 15R,pedala boss heavy distorsion neka,za snimanje i editovanje korisceni Genius desktop PC mic nero wave editor,i Microsoft sound recorder(za mixovanje podloge i gitare) pozz

http://www.4shared.com/account/file/532 ... uitar.html
Posto vidim da treba postovacu nacin na koji je napravljen snimak
Gitara je Squier Bullet Strat, pojacalo fender frontman 15R,pedala boss heavy distorsion neka,za snimanje i editovanje korisceni Genius desktop PC mic nero wave editor,i Microsoft sound recorder(za mixovanje podloge i gitare) pozz

ali teamate nije clan foruma...
-
Nije ali ja cu da mu dam ovaj nick a ja cu da napravim novi nalog a i soloDuane wrote:ali teamate nije clan foruma...

- DarkStarMember
Eto prepustio sam nalog svom drugu,a sad da pitam nesto; jer moze neko da na ovoj podlozi odsvira samo 1 solo po nicku ili moze i vishe?Guitar Killer wrote:Nije ali ja cu da mu dam ovaj nick a ja cu da napravim novi nalog a i soloDuane wrote:ali teamate nije clan foruma...
Pa ono... mozesh, ali da izaberesh onaj koji ce se racunati u glasanju...DarkStarMember wrote:Eto prepustio sam nalog svom drugu,a sad da pitam nesto; jer moze neko da na ovoj podlozi odsvira samo 1 solo po nicku ili moze i vishe?Guitar Killer wrote:Nije ali ja cu da mu dam ovaj nick a ja cu da napravim novi nalog a i soloDuane wrote:ali teamate nije clan foruma...
da i onda okacis jedan... a ne 14...
Pa za sada smo rekli da ko pobedi postavlja podlogu za sledece "takmicenje"...DarkStarMember wrote:Mozda bi trebalo da raspravimo sta ce da bude nagrada pobedniku ovog takmicenja...mozda moderatorski nalogili nesto od gitarske opreme(trzalice,zice) mozda mesto u hall of fame foruma
ko pobedi dobije respect... sta vise hoces?
- DarkStarMember
Poslusao sam sve solaze i Rax13 je moj favorit i ovaj Yawn solo nije losh,sacu ja d'uvatim da kupim jednog RG ibaneza pa da isprzim i ja neki solo.
PS pokusajte da naterate Comija iz RN da odsvira nesto na ovu temu plz
PS pokusajte da naterate Comija iz RN da odsvira nesto na ovu temu plz

I Dushana S isto tako. 

- KnightOfDoom
- Site Admin
Imate Comijev podforum pa ga lepo zamolite
Dusan nema podforum ali ima PP