Tremolo
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Stigle!
5.novembra su narucene, i eto, 2 nedelje je trebalo da budu isporucene, sto je sasvim ok, u okviru naznacenog roka.
Tremolo
Flanger
Nemam kad da isprobam pre sutrasnjeg dana, a u subotu je svakako svirka u Beceju, tako da, javljam utiske. 
Tremolo
Spoiler:
Spoiler:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Opaaa!! Cestitke matori!!! 
Баш ме занима какви су зи утисци везано за тремоло. Чуо сам га уживо, али га нисам користио. Свакако ми је звучао потпуно ОК.
Fora je sto tremolo pored spoljasnjih kontrola ima i dva unutrasnja trim pota kojima se regulise oblik "talasa" i volume, sto je odlicno jer omogucava da se napravi blagi volume boost, koji je neophodan da se gitara ne bi izgubila u miksu celog benda kad se aktivira tremolo (bar po mom iskustvu je tako)...
ekipa

Au, ovo je ona zajebana faza kad gitarska oprema počne da isteruje nameštaj iz sobe
Zaista lep prizor i ambijent, super je sve skockano, tačno možeš da uočiš posvećenost čoveka instrumentu koji svira
(Pretpostavljam da je kofer za papuče?)

Zaista lep prizor i ambijent, super je sve skockano, tačno možeš da uočiš posvećenost čoveka instrumentu koji svira
Junacki, Funk
Jbt, od 5 gitara na stalku, 3 nisam ni stigao da probam od kako su napravljene, definitivno se predugo nismo videli kao ljudi. 
Тотално ми је царски што си све своје електричне гитаре сам правио. Свака част. Коју најчешће користиш код куће, а коју са бендом?
I sta najvise sviras na headless gitari 
Gagi wrote:Au, ovo je ona zajebana faza kad gitarska oprema počne da isteruje nameštaj iz sobe![]()
![]()
Zaista lep prizor i ambijent, super je sve skockano, tačno možeš da uočiš posvećenost čoveka instrumentu koji svira![]()
Da, da, kofer je za pedale.
Red bi bio matori.Baba Slim wrote:Junacki, Funk![]()
Jbt, od 5 gitara na stalku, 3 nisam ni stigao da probam od kako su napravljene, definitivno se predugo nismo videli kao ljudi.
Kristijan wrote:Тотално ми је царски што си све своје електричне гитаре сам правио. Свака част. Коју најчешће користиш код куће, а коју са бендом?
Zavisi, ***** li ga... nemam odredjeno ovo za ovo, ovo za ono. Sad je bezglava najaktuelnija pa nju sviram najvise a i jos nisam provalio sta joj lezi ili ne u bendu.Uncle Moe wrote:I sta najvise sviras na headless gitari
Imas neki clip bezglave?
Jok. U nedelju imam neko snimanje pa ce biti. 
Svaka cast, stvarno provi, pocevsi od samih instrumenata do brige o njima.Funkomat wrote:ekipa
A onu bezglavu nisam ni primetio...
evo šta sam kupio:
1970 Hagstrom Viking 1N red
cena: USD575 + poštarina USD180 = USD755 / 633 eura

kanađanka, stara cca 44 godine (1970 / tranzicijski model sa dva switcha, po uzoru elvisoveg modela iz 60's), po ocu in majci šveđanka.
stiže kroz mesec dana, brodom.
ne znam, da li sam sa njome rešio svoj "335 sindrom", ali kupovina je definitivno "velika pobeda"!
1970 Hagstrom Viking 1N red
cena: USD575 + poštarina USD180 = USD755 / 633 eura

kanađanka, stara cca 44 godine (1970 / tranzicijski model sa dva switcha, po uzoru elvisoveg modela iz 60's), po ocu in majci šveđanka.
stiže kroz mesec dana, brodom.
ne znam, da li sam sa njome rešio svoj "335 sindrom", ali kupovina je definitivno "velika pobeda"!