Svakome se sigurno desilo da skuplja novac za neku pedalu ili procestor, gleda review-ove na YT, čita po forumima pohvale i na kraju kupi to i potpuno se razočara....ako imate takvog iskustva, možete napisati šta je to što vas je razočaralo i zašto.
Pa red je da počnem prvi

1.Digitech Rp 355....tanko, jadno, komplikovano, puno iritirajućeg fiza, bez pristojnog klina.
2. EHX Metal muff...ova pedala je slučajno dospjela kod mene u nekim trampama, inače ne preferiram takav zvuk:-) Ali ova pedala je zvučala toliko iritantno, pogotovu na manjem SS Fender pojačalu da sam molio sam sebe da prestanem da sviram

3. Možda najveće razočarenje je definitivno Line6 HD 500....toliko tanak, muljav i jadan zvuk nisam čuo čak ni sa Behringerovih procesora...u poređenju sa prvim Line6 bubregom ovo je zvučalo kao zajebancija. Čini mi se da sve ono što su dodali u opcijama i sa aluminiumskim kućištem (za razliku od pod X3 live), su oduzeli na kvalitetu zvuka. S obzirom da sam dosta vremena proveo sa Line6 procesorima vezano za kućno snimanje, mislio sam da je samo potrebno vremena i strpljenja da se napravi pristojan zvuk, ali što je vrijeme više prolazilo počeo sam da se mirim sa tim da je ovo jednostavno sranje:-) Izabereš amp. nije loše, dodaš pedalu, već tanji zvuk, dodaš reverb...nema zvukaaaa....a do delay-a još nismo ni stigli...
Ako se sjetim još nečega, dodajem.