No shit. Mislim, nemam nista protiv sprave, to je samo alat koji nekome odgovara, nekome ne odgovara, ali...komil wrote: Ovaj poslednji pasus ne bih komentarisao osim: pravi si fan boy

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
No shit. Mislim, nemam nista protiv sprave, to je samo alat koji nekome odgovara, nekome ne odgovara, ali...komil wrote: Ovaj poslednji pasus ne bih komentarisao osim: pravi si fan boy
Au brate, šta se ljutiš, to što sam rekao da si fan boy je bilo naravno kroz šalu, nikakva ozbiljna kvalifikacijaboki1978 wrote:Kome smetaju moji postovi slobodno mogu da ih preskoce, necu da se ljutim
u njihovom slucaju, to i jeste istinatocilj wrote: A same kompanije koje ih proizvode poništavaju njihov značaj i obaraju vrijednost nekim novim proizvodom, u čijoj reklamnoj kampanji sve najgore govore o prethodnom proizvodu. Pogledaj Line6 šta rade...
U njihovom slučaju mislim da je uglavnom obrnuto...ali dobro sada, to je moje mišljenje...bancika wrote:u njihovom slucaju, to i jeste istinatocilj wrote: A same kompanije koje ih proizvode poništavaju njihov značaj i obaraju vrijednost nekim novim proizvodom, u čijoj reklamnoj kampanji sve najgore govore o prethodnom proizvodu. Pogledaj Line6 šta rade...
Gresis druze! Ja sam ga pre skoro.dve godine platio 1550 eur a sada kosta na Zapadu 1800, polovan se prodaje za malo umanjenu cenu a sa svim profilima mogu da ga prodam i za dosta vece pare. Naravno da ce da padne vrednost ako se pojavi nova stvar ali za sada se radi na jos vecem poboljsanju, tako da je Kemper sada dosta usavrseniji nego na pocetku. A ako se uzme u obzir da ni cena Axe Fx 1 nije mnogo pala kad se pojavila dvojka, mislim da ce Kemper dugo drzati cenutocilj wrote:A zamisli Boki koliki spisak bi bio poznatih koji koriste Ibanez TS....![]()
Ja iskreno imam problem sa tim spravama najviše što većina njih jako brzo gubi na vrijednosti....tvoj Kemper danas košta 1800 evra, za 5 godina neće vrijediti ni 600-700. A same kompanije koje ih proizvode poništavaju njihov značaj i obaraju vrijednost nekim novim proizvodom, u čijoj reklamnoj kampanji sve najgore govore o prethodnom proizvodu. Pogledaj Line6 šta rade....ok ima i Tc čiji procesori ne pojeftinjuju tako brzo, ali opet...
Ja tebe u potpunosti razumijem i rekao sam da i sam volim neke digitalije...ali ima neke ljepote i u tom snobizmu i prestižu koje nosi analogija:-) Nešto slično kao što Golf nikada neće biti Old timer (a znamo sve o njemu), a Buba je to postala odmah po punoljetstvu:-) Gledano realno Golf je duplo bolji automobil, ali danas Golf iz 1980 ne vrijedi ništa, a Buba što starija to vrijednija. Tako je nešto i sa ovim muzikalijama...
Znaš li koliko je trajao mit o prvom Line6 bubregu? Koliko je updateovan i koliko godina mu je bila prilično paprena cijena? A onda je izašao x3....a onda još brže HD pa onda za godinu dana novi HD i tako.....boki1978 wrote:Gresis druze! Ja sam ga pre skoro.dve godine platio 1550 eur a sada kosta na Zapadu 1800, polovan se prodaje za malo umanjenu cenu a sa svim profilima mogu da ga prodam i za dosta vece pare. Naravno da ce da padne vrednost ako se pojavi nova stvar ali za sada se radi na jos vecem poboljsanju, tako da je Kemper sada dosta usavrseniji nego na pocetku. A ako se uzme u obzir da ni cena Axe Fx 1 nije mnogo pala kad se pojavila dvojka, mislim da ce Kemper dugo drzati cenutocilj wrote:A zamisli Boki koliki spisak bi bio poznatih koji koriste Ibanez TS....![]()
Ja iskreno imam problem sa tim spravama najviše što većina njih jako brzo gubi na vrijednosti....tvoj Kemper danas košta 1800 evra, za 5 godina neće vrijediti ni 600-700. A same kompanije koje ih proizvode poništavaju njihov značaj i obaraju vrijednost nekim novim proizvodom, u čijoj reklamnoj kampanji sve najgore govore o prethodnom proizvodu. Pogledaj Line6 šta rade....ok ima i Tc čiji procesori ne pojeftinjuju tako brzo, ali opet...
Ja tebe u potpunosti razumijem i rekao sam da i sam volim neke digitalije...ali ima neke ljepote i u tom snobizmu i prestižu koje nosi analogija:-) Nešto slično kao što Golf nikada neće biti Old timer (a znamo sve o njemu), a Buba je to postala odmah po punoljetstvu:-) Gledano realno Golf je duplo bolji automobil, ali danas Golf iz 1980 ne vrijedi ništa, a Buba što starija to vrijednija. Tako je nešto i sa ovim muzikalijama...![]()
A, ja da ne volim analogiju ne bi imao onoliki pedalboard niti kupovao skupu pedalu poput Bognera
Znaš kako, realno gledano nije to baš pravilo...moj svaki komp je radio po 7-8 godina a ne gasi se uopšte. U takvim uslovima lampaš bi riknuo za godinu....ali u pravu si, jer i ja nemam povjerenja u izdžljivost novih tehnologija. Ali mislim da je to više način proizvodnje zaslužan....ne možeš porediti lampaša made in china i lampaša od prije 20 godina, tako i sa kompijuterima.bancika wrote:meni je problem sto je ispod svega toga - kompjuter. A znamo koliki je zivotni vek kompjutera. Lampas i da ti crkne, mozes uz malo istrazivanja i sam da ga popravis ako si vican. Sa ovim si j*bo jeza. Dobar lampas ce i za 50 godina (uz cab job) da bude dobar lampas. Ovo ce da bude prastara tehnologija za 5 godine, ako prezivi do tad.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest