Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Будући да овде највише свраћају људи којима музика јесте страст, али им није главни извор прихода, ценим да није лоше да се прочита овај чланак:
http://www.guitarworld.com/gas-man-downsizing-your-gear
Није ово једини валидни приступ проблему, али мислим да није лоше изети у обзир ово искуство.
http://www.guitarworld.com/gas-man-downsizing-your-gear
Није ово једини валидни приступ проблему, али мислим да није лоше изети у обзир ово искуство.
1.Orange Thunderverb 200 pojacalo
2.Orange PPC412HP8 box ( 4 Celestiona po 100W)
3.Fender Eric Johnson Stratocaster
4.Bilo koji Gibson LP
5.Gibson J-45 akustara
Toliko od mene
2.Orange PPC412HP8 box ( 4 Celestiona po 100W)
3.Fender Eric Johnson Stratocaster
4.Bilo koji Gibson LP
5.Gibson J-45 akustara
Toliko od mene

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja imam RC Booster klon i 3-u-1 efekat, sve sam prikazao ovde, ja svirao i smarao pricom, Nemanja Velimirovic snimao.

Aca nam je kolega forumas, mada mislim da redje svraca ovde. Sta god da te zanima, slobodno ga kontaktiraj na FB. Sve linkove imas u opisu ovog YT klipa.

odlicno je ovo ali dje ti je fuzz? 

samo gole bariton. i da gori
Uh. Zelim i ja takvu. Pa da budem dupli Masvidal. 

zna li neko koja je pedala lijevo od Fejza 100? 

Demeter Tremulator
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- tHe bLuEsMaN
http://www.themusiczoo.com/images/10-29 ... 1296_1.jpg
Evo i moje zelje koju planiram uskoro da ostvarim, naravno ne Gibson i ne Custom shop, sto je mnogo mnogo je. Interesuje me sta vi mislite da li da narucim Tokai ili se obratim Ilianniu ili gospodinu Tasicu oko izrade jednog Les Paula, toliki je i budzet od prilike, oko hiljadu i kusur eura? Levoruk sam i osudjen da kupujem dobre gitare na slepo.
Evo i moje zelje koju planiram uskoro da ostvarim, naravno ne Gibson i ne Custom shop, sto je mnogo mnogo je. Interesuje me sta vi mislite da li da narucim Tokai ili se obratim Ilianniu ili gospodinu Tasicu oko izrade jednog Les Paula, toliki je i budzet od prilike, oko hiljadu i kusur eura? Levoruk sam i osudjen da kupujem dobre gitare na slepo.
-
Da li ste vidjali ili probali ovakve gitare kod nas,u pitanju je ural bass?Znam da su uglavnom krs ali voleo bih jednog dana da nabavim jednu ovakvu
Imao sam priliku jednom da probam rusku toniku jedino na njoj sto je vredelo je bio magnet u bridge poziciji koji me je odusevio kako radi, dok u neck poziciji je bio neupotrebljiv.

Imao sam priliku jednom da probam rusku toniku jedino na njoj sto je vredelo je bio magnet u bridge poziciji koji me je odusevio kako radi, dok u neck poziciji je bio neupotrebljiv.

-