Tako da je i za farbanje kasno
Akustara ispocetka
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Akustara ispocetka
Boja headstocka je po zelji kupca a srafice sam imao te a bila je prilicno hica, u subotu noc montirao u nedelju dosao kupac po gitaru.
ma sve ok, ako je kupac zadovoljan..ali oko tih šrafića sam ti ukazivao još za pravu gitaru koju si kačio odavno
Uozbilji se, đavo leži u detaljima
btw, meni se headstock baš sviđa što je u boji
Uozbilji se, đavo leži u detaljima
btw, meni se headstock baš sviđa što je u boji
Slazem se. Sa akusticnim imas luksuz da vecinu delova i sirovima mozes da nabavis kod nas...al ovakve stvari treba uzeti kako treba. Porucis 100 komada crnih i 100 hrom i miran si 
i to ili sa uvučenom glavom,bancika wrote: Porucis 100 komada crnih i 100 hrom i miran si
ili da se te tri rupe u pločici prvo malo prošire burgijom tako da glava upadne i onda bude u nivou pločice, umesto da štrči
eto ja kada bih imao tu gitaru, ta tri šrafa bih zamenio da budu fensi, kao što je cela gitara
Slažem da bi bilo bolje da idu neki lepši šrafići. Što se uvlačenja glave tiče - glava šrafa štrči i na Gibsonima. To se tamo ne primeti tako zato što je dizajner perfektno ukomponovao, delovi te plastikice su tačno pravljeni prema šrafu. Verjem da je kod ručnog rada lakše samo upustiti šrafove i time ih malo sakriti.
a može i takokomil wrote:Slažem da bi bilo bolje da idu neki lepši šrafići. Što se uvlačenja glave tiče - glava šrafa štrči i na Gibsonima. To se tamo ne primeti tako zato što je dizajner perfektno ukomponovao, delovi te plastikice su tačno pravljeni prema šrafu. Verjem da je kod ručnog rada lakše samo upustiti šrafove i time ih malo sakriti.
Kritika primljena k' znanju. 
Jos malo gitara...

Spoiler:
I opet...
Spoiler:
Zapoceo sam i jedan archtop, cak prvi put ga radim pa se nadam da ce biti kako treba.

Spoiler:
bogami obećava 
kakva fina blanjica
kakva fina blanjica
Rendic sam sklepao na brzinu samo zog ovog "projekta" a u stvari ima veoma siroku primenu. Nisam ni znao koliko mi je potrebna...
Slike su lose pa ne zamer'te.

Spoiler:
Super je ovo matori. 
Evo jedna klasicna za promenu... Ledja i stranice rosewood, prednja ploca smreka, vrat laminat mahagoni-javor-wenge, grifplatna i kobilica macaser ebony...
Slike su ocajne(ne zamer'te), stvarno je bilo brzinsko fotkanje. Kupac se javio da je kod NS a ja se onda setio da je slikam pa nisam imao puno vremena da se namestam... jbg...
Slike su ocajne(ne zamer'te), stvarno je bilo brzinsko fotkanje. Kupac se javio da je kod NS a ja se onda setio da je slikam pa nisam imao puno vremena da se namestam... jbg...
Spoiler:
Odlicno, kao i uvek.