Teško. Meni u odnosu na Maxon SD-9 mnogo sličnije radi stari DOD 250, probaj njega da juriš ako ne naletiš na SD-9.clapton wrote:slucajno naletim na ovu SD9. fenomenalna, mada, modovani SD1 vjerovatno moze da pruzi slican sound?
Rig rundown videos
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tommytigh77
Re: Rig rundown videos
@Gagi, nisam probao niti ikad video ovaj TOD-9, nekako posle par iskustava imam prirodan animozitet prema pedalama sa lampama, sve to meni nekako šuntavo radi, vunasto, bez ikakve dinamike. Lampama je mesto u pojačalu, bre. Već sam ti pominjao da sledeće od Maxona hoću da probam OD 820 Pro, šteta što nema malo reprezentativnijih klipova te pedale na Jućubu, nekako imam osećaj u stomaku da je to deo slagalice koji mi nedostaje što se OD opcija tiče, i to baš za najdonji spektar gaina, što si ti napomenuo da nedostaje SD-9. Naime, ta pedala deli dve zajedničke crte sa Klonom - interno prebacuje voltažu na 18V zarad većeg dinamičkog opsega, i Drive pot istovremeno služi kao blenda između drive i clean signala - ali je tonestack urađen kao klasični Tubescreamer. Nažalost, svi na YT je snimaju sa otpanjenim gainom, što je po mom mišljenju zloupotreba te pedale.
Čim iskopam neki normalniji snimak, šaljem ti da bi imao predstavu o čemu se radi.
ovakav je nekako i moj zakljucaktommytigh77 wrote:@Gagi, nisam probao niti ikad video ovaj TOD-9, nekako posle par iskustava imam prirodan animozitet prema pedalama sa lampama, sve to meni nekako šuntavo radi, vunasto, bez ikakve dinamike.
Baš lepo peva ova J-50 akustara
u robbievin rukama i običan štap zvući kako mora!!!
godine i kilometrina!
godine i kilometrina!
nije video ali nemamo bolje 
Doyle Bramhall 2:

+ 68' Custom Twin Reverb.
Doyle Bramhall 2:

+ 68' Custom Twin Reverb.
- tommytigh77
Mrzim Doyle kako se već zove, Joe Bonamassu, sve u vezi sa prvim svetskim ratom, i mrzim leteće kučiće.
Što Gagi lepo reče, ''Geek Blues''.
Ne znaju ništa kao ovnovi, vrte iste fore koje je Clapton svirao 66-te samo 20% brže (u najboljem slučaju) i misle da su uhvatili Ipčeta za muda. Doduše, onaj Bonamasa skidao kao malo ranog Erica Johnsona i to je to. Ne bi imali osećaja za svirku ni kad bi ih taj osećaj ujeo za dupe, što rekli ameri.
Što Gagi lepo reče, ''Geek Blues''.
Ne znaju ništa kao ovnovi, vrte iste fore koje je Clapton svirao 66-te samo 20% brže (u najboljem slučaju) i misle da su uhvatili Ipčeta za muda. Doduše, onaj Bonamasa skidao kao malo ranog Erica Johnsona i to je to. Ne bi imali osećaja za svirku ni kad bi ih taj osećaj ujeo za dupe, što rekli ameri.
Ne samo "geek blues" već i "rich man blues". Bogataši koji sviraju bluz.
samo opusteno momci.
Ima istine u ovim prozivkama...
Osećaj nula. Džaba i da mu crnci sviraju. Nula. No hard feelings.
Osećaj nula. Džaba i da mu crnci sviraju. Nula. No hard feelings.
trolujete malo a 
nije bas rig rundown ali moze da prodje: