gitara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: gitara
Budi odredjeniji - koju muziku slusas, koju muziku zelis da sviras,
imas li uzore medju gitaristima i koji ti se gitarski zvuk najvise svidja.
Onda ces sigurno dobiti puno odgovora!
imas li uzore medju gitaristima i koji ti se gitarski zvuk najvise svidja.
Onda ces sigurno dobiti puno odgovora!
- Rock`n`Roller
- MF veteran
...i koliko je to eura...
To je oko 300e zar ne? Za te pare, iskreno ti preporucujem Jackson JS30.
600 km je oko 300 eur. Za taj novac mozes da pazaris pristojnu gitaru, bez pojacala naravno
. Neke konkretnije predloge ces dobiti kada budes rekao sta sviras, tj kakav zvuk otprilike trazis

Makar sacekajte da covek kaze sta zeli da svira, pre nego sto mu u startu preporucite neki Jackson ili Ibanezfriedman wrote:To je oko 300e zar ne? Za te pare, iskreno ti preporucujem Jackson JS30.

Ako svira Metal ili Hard Rock neka gleda ovog Jacksona, ako svira Rokić onda Yamaha Pacifica. Nema potrebe gledati dalje 

Ma volio bi da gitara ima dobru distorziju jer inace slusam metal i rock muziku,ali i da ima solidan clean!!!
Al sta ce mi gitara bez pojacala,da li je uopste moguce uzet pojacalo i gitaru do 600 km!!!!
Al sta ce mi gitara bez pojacala,da li je uopste moguce uzet pojacalo i gitaru do 600 km!!!!
Moguce je. Recimo - kazes da hoces da sviras rock/metal. Hm... Imas Line6 spider3 pojacalo od 15w za oko 100 eur, nesto malo ispod. Trebalo bi da je ok. Uz to za jos 200 neki Ibanez, ali to neka ti preporuci neko ko se razume u Ibanez-e, siguran sam da ih ima dobrih za 200 eur. 
edit: sve to mozes da pogledas na sajtu Artist-a, trebalo bi da ima cena u km

edit: sve to mozes da pogledas na sajtu Artist-a, trebalo bi da ima cena u km
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ako je takva situacija onda imas da kupis
GSA6 Jumpstart

i
GRX70DX Jumpstart

Ne bi trebalo da bude vise od 300 evra...verovatno je i manje.
Po meni je prva varijanta bolja.
Imas gitaru, pojacalce, stimer, kajis, kabl, trzalice, futrolu... sta ce ti vise za te pare
Posedujem Ibanez GSA60 iz ovog prvog "packa" (basista sam, ovo je za snimanje i zezanje) dovoljno je dobra "za metal", sto se cleana tice moze Roll da kaze svoje misljenje, svirao ju je.
GSA6 Jumpstart

i
GRX70DX Jumpstart

Ne bi trebalo da bude vise od 300 evra...verovatno je i manje.
Po meni je prva varijanta bolja.
Imas gitaru, pojacalce, stimer, kajis, kabl, trzalice, futrolu... sta ce ti vise za te pare

ovaj prvi jumpstart mi se svidja,a interesuje me gdje se ima kupit,inace ja sam iz sarajeva!!!!
Trebalo bi da ima artist u sarajevu ili banja luci. Neka me neko ispravi ako gresim. 

Ne znam za artist u SA, ali imas i amedex amadeus, oni imaju cene ibaneza na sajtu.
ev gledo sam i u artistu i u amadexu nema nigdje ovaj paket,upm steta stvarno!!!!
Nemas paket, ali imas verovatno taj model iz prvog paketa(GSA60), probaj sa njima nesto da dogovoris.(znam da u prodavnici mogu da ti sklapaju pakete po tvojoj zelji.) 

ev ljudi mozel neka preporuka,neki ibanez do 400 km,jer sam danas po prodavnicama i nema nigdje ni paketa ni ove gitare,pa kontam da uzmem roland microcube i jos neku gitaru do 400 km po mogucnosti da bude ibanez!!!!