Napravljen je za hobi entuzijaste i laksi je za koriscenje od vecine ozbiljnih aplikacija. Crtanje dobrog layouta ce ti vec biti prvi izazov.
Btw, mislim da se secam jedne distorzije sa 4096 od pre par godina. Nije bila losa ako me drzi pamcenje.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
bancika wrote:Ma navali b'ate, sta te briga. Ja sam se jebavao da nadjem najskuplju plastiku na svetu da napravim trzalicu, nemam pravo nikome da kazem da je uzalud uzeo da radi nestoAko si vec pocetnik, predlazem da layout nacrtas u mom programcetu diylc.org
Napravljen je za hobi entuzijaste i laksi je za koriscenje od vecine ozbiljnih aplikacija. Crtanje dobrog layouta ce ti vec biti prvi izazov.
Btw, mislim da se secam jedne distorzije sa 4096 od pre par godina. Nije bila losa ako me drzi pamcenje.
fix'dumart wrote: dakle kad se vec igras da spojis lijepo i korisno, da i ne ispadne bas perfektno pedala po sonickom ukusu da joj vazda mozes naci primjenu mesto na kp.
ali nekako mi je ovo izazov da probam da napravim.
ali moram bar jednu svopju da napravim
Ti mu predlazes da napravi kod majstora nesto sto bi tebi bilo prakticno da imas.To je neka manija, koju valjda razumeju svi koji su pravili instrumente ili efekte i drugo,jednostavno uhvati te, uvuce se u mozak i nemas mira dok je ne napravis!
Da, da, manija moze da popusti, ali ne moze da prestane.Rockatansky wrote: To je neka manija, koju valjda razumeju svi koji su pravili instrumente ili efekte i drugo,jednostavno uhvati te, uvuce se u mozak i nemas mira dok je ne napravis!
Tako mi je bilo i sa prvom gotarom koju sam pravio.
Za te pare mogao sam da kupim i bolji, ali taj osecaj da izguras nesto svoje je nezamenljiv.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest