Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- tommytigh77
Re: Oprema Koju Imate
A taman htedoh da kažem da sam kao gitarista od svega na slici najviše zabalio na Ricka.nemanjavelimirovic wrote:rick nije moj, na sredjivanju je ali bilo mi simpa da fotkam dok ne rasprodam viskove.

P.S. Šta bi sa Mayom, kad već pominješ SG?
- tommytigh77
Baba Slim wrote:Fuck yeah, da ih naslazes like a boss.

Ovako nekako. Dogodine u ovo doba...

Ovo je izgleda trebalo da bude komentar u fazonu "Prešao sam vas, vi mislili to moja oprema, kad ono čak jedna gitara nije moja"nemanjavelimirovic wrote:rick nije moj, na sredjivanju je ali bilo mi simpa da fotkam dok ne rasprodam viskove.

- tommytigh77
Bas lep LP. Mlogo svidjam.
jes lep, mada je uvek rizik sa tim golden hardwareom, malo zna da bude ono giljan dade..a opet, ne znam ni koji bi drugi išao za ovu gitaru.Uncle Moe wrote:Bas lep LP. Mlogo svidjam.
Možda zebra magneti..
btw čekam da ovom DDRI 65 tici spadne cena na KP na oko 650 eu..pa da pregovaramo za oko 500

Jel ovajnemanjavelimirovic wrote:... Nije to ipak Cortexov SG, zvuci dobro ali nema taj zvuk telca kroz hamove na drajvu kakav ima Markov![]()
... Mora se ici ka tome (ganjam onaj SG iz 1997me)

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-S ... ilter_id=4
Nece, veruj mi. Nisam ja crveni krst.Overdrive wrote:jes lep, mada je uvek rizik sa tim golden hardwareom, malo zna da bude ono giljan dade..a opet, ne znam ni koji bi drugi išao za ovu gitaru.Uncle Moe wrote:Bas lep LP. Mlogo svidjam.
Možda zebra magneti..
btw čekam da ovom DDRI 65 tici spadne cena na KP na oko 650 eu..pa da pregovaramo za oko 500