Fender Stagemaster Squier

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

majtimika

Re: Fender Stagemaster Squier

Post by majtimika » 04 Nov 2015, 16:03

Ok buraz upravo radis stvari o kojima sam ja pricao, nisi probao magnete, citao si po forumima sta pisu likovi koji su po oznaci hot mislili da ce da sviraju djent sa njima, pa sad seru po njima, ti prihvatas pricu i u startu odbacujes ceo brand zato sto su neki likovi kupili pogresne magnete, pa jos onda prucas kako eventualno valjaji za dzez samo , i to u fazonu koliko para toliko muzike , o buraz upravo o tome pricamo, to sto magnet zvuci dobro za dzez ne znaci da je los nego da dobro radi za taj pravac muzike, isto kao kad bi rekao da je super distortion los zato sto ne radi dobro za dzez tj ni za sta drugo osim za rock, alo bre ajd malo mozga brate

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 04 Nov 2015, 16:08

Overdrive wrote:ovo je muzički forum, ali niko ne priča o muzici već o opremi
Бугиша, не клати врата, па ти си први који само дромбуља о опреми, а у паузама убациш и по коју жалопојку разочараног старца који мре због тога што сматра да су идеали његове младости заборављени.
Tenji wrote:Duncani su pojeli Schecter magnete po pitanju separacije nota u akordima na crunchu, dinamike, a bogami i svakom subjektivnom osecaju kada je zvuk u pitanju. Jednostavno su lepse zvucali, i na cleanu i na gainu, i lepse se ponasali.
Наравно да је тако. Није чак потребно ни неко спектакуларно искуство да се уоче такве ствари.

majtimika

Post by majtimika » 04 Nov 2015, 17:04

Ajd sad kris i ti jeli moguce , mislio sam da barem ti razumes o cemu se radi, sekter magneti zvuce ovako, sd koji su stavljeni u drugi model su tipski potpuno drugaciji, nekom zvuce lepse nekom ne, ne mozes porediti 15k keramicki magnet i 8k alnico 2 , jednostavno tonje kaod bi poredio ajfelov i krivi toranj u pizi, jel oba su tornjevi samo je jedan malo kriv

NikolaGerza

Post by NikolaGerza » 04 Nov 2015, 17:12

Jedno pitanje. Sta znaci kad su magneti zaliveni smolom?

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 04 Nov 2015, 17:34

majtimika wrote:Ajd sad kris i ti jeli moguce , mislio sam da barem ti razumes o cemu se radi, sekter magneti zvuce ovako, sd koji su stavljeni u drugi model su tipski potpuno drugaciji, nekom zvuce lepse nekom ne, ne mozes porediti 15k keramicki magnet i 8k alnico 2 , jednostavno tonje kaod bi poredio ajfelov i krivi toranj u pizi, jel oba su tornjevi samo je jedan malo kriv
Причамо о истим стварима. Да, намуњени керамички магнети раде одличан посао у једној зони. Поменути Симор Данкан магнети бриљирају у некој другој области. Ко жели универзалније магнете који могу да покрију шири спектар стилова свакако ће радије да користи Симор Данкан магнете, који опет не могу у потпуности да замене оно што ради пресвирани керамички магнет. Међутим, ја налазим да је Тењи врло прецизно описао разлику.

Overdrive

Post by Overdrive » 04 Nov 2015, 19:03

majtimika wrote:Ok buraz upravo radis stvari o kojima sam ja pricao, nisi probao magnete, citao si po forumima sta pisu likovi koji su po oznaci hot mislili da ce da sviraju djent sa njima, pa sad seru po njima, ti prihvatas pricu i u startu odbacujes ceo brand zato sto su neki likovi kupili pogresne magnete, pa jos onda prucas kako eventualno valjaji za dzez samo , i to u fazonu koliko para toliko muzike , o buraz upravo o tome pricamo, to sto magnet zvuci dobro za dzez ne znaci da je los nego da dobro radi za taj pravac muzike, isto kao kad bi rekao da je super distortion los zato sto ne radi dobro za dzez tj ni za sta drugo osim za rock, alo bre ajd malo mozga brate
majti miko..šala pošalica brte
šta ja znam o magnetima bre :lol:

Overdrive

Post by Overdrive » 04 Nov 2015, 19:05

Kristijan wrote:
Бугиша, не клати врата, па ти си први који само дромбуља о опреми, а у паузама убациш и по коју жалопојку разочараног старца који мре због тога што сматра да су идеали његове младости заборављени.
lepo si to sročio..prst u magnet umočio.. :P

lako je vama, vi se bakćete okolo magneta, a ja učim kako da zapalim lulu..

metalstringer

Post by metalstringer » 05 Nov 2015, 19:25

prodata gitara danas za 150 jurija. :? toliko od radovanja.sad nam u bendu ostaje taraba ibanez grg 170 dx i Peavey rottor explorer http://www.chorder.com/images/reviews-a ... esktop.jpg
posto se trudimo da nam mjuza bude haj gejn gledacemo ubuduce, kada skupimo love, da uzmemo nekog dzeksona ili gipsona i nekog malog lampasa kao sto je npr. Orange mini terror ili tako nesto slicno do 15 iljada i muzicku focusrite scarlett solo za slimanje :) taj mini Orange ima u Mitrosu, po meni je odlican mini haj gejn lampas

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/165 ... Watt-Head/

https://www.youtube.com/watch?v=uGY76xjZGfs

ovo je dosta skuplje, majku mu:

https://www.youtube.com/watch?v=9PiYABoVFfw

zekaisapa

Post by zekaisapa » 05 Nov 2015, 19:35

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/165 ... Watt-Head/[/quote]
Jesi proverio telefonom? Njihov sajt nije ni za qratz, ja sam narucivao MT-a i odgovorili mi da nema.

bancika

Post by bancika » 05 Nov 2015, 19:36

nije bas posteno zvati to pojacalo lampasem...ima tu jedna lampica, al sta znam. Nije dzaba taj drugi skuplji toliko :)

metalstringer

Post by metalstringer » 05 Nov 2015, 19:40

bancika wrote:nije bas posteno zvati to pojacalo lampasem...ima tu jedna lampica, al sta znam. Nije dzaba taj drugi skuplji toliko :)
jedna lampa. ali sound je po meni jako dobar za te pare

metalstringer

Post by metalstringer » 05 Nov 2015, 19:42

Jesi proverio telefonom? Njihov sajt nije ni za qratz, ja sam narucivao MT-a i odgovorili mi da nema.[/quote]

e 'ebo ih jedan dva puta ako su taki :grummel_2:

NikolaGerza

Post by NikolaGerza » 05 Nov 2015, 21:11

Kako ja ne nadjem tako nesto da kupim za 150 jevrova... :(

Overdrive

Post by Overdrive » 05 Nov 2015, 21:16

bancika wrote:nije bas posteno zvati to pojacalo lampasem...ima tu jedna lampica, al sta znam. Nije dzaba taj drugi skuplji toliko :)

dobro care kolko lampi treba da ima da bi se nazvalo lampašem? :P

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 05 Nov 2015, 21:38

Има лампу само у претпојачалу, дакле није лампаш но је хибрид.

Post Reply