Behringer BXL900A UltraBass
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Laney RB4, RB5, RB6 ???
Jel neko probao ili cuo kod nekoga ?
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Laney RB4, RB5, RB6 ???
Naravoucenije: Manje trazi savete na netu, vise obilazi muzicke radnjeSolomon wrote:e jesam baksuz, prosle sedmice prodao rb6jel neko probao mozda neki od RB4 RB5 ili RB6

Sem mene, izgleda jos niko...Solomon wrote:Jel neko probao ili cuo kod nekoga ?

Mogu ti jos reci da sam sa njim imao i najvise finih, dubokih i opet jasnih basova. Nije da je to bas taj ton koji sam jurio godinama, ali sasvim ok, za te pare i vise od ok.
Re: BEHRINGER BXL900A ULTRABASS
Evo vidjeo sam u oglasima lik prodaje Nemesis N28s, 300 evra,
@Tiki koliko kosta u Artistu (vidio sam na sajtu da ima) i jel dobar?
- sirac-šunka
- vragolan
Solomon wrote:Evo vidjeo sam u oglasima lik prodaje Nemesis N28s, 300 evra,
Tebi bi za probanje i umesto tvog Behringercica bio bar 5 puta bolji.Tiki wrote: N28S ne bi smio da pređe 400-450EUR nov. U pitanju je najtanja serija Edena, ali radi jako lijepo! Konkretno ta 28-ica ima opasan ton, ali... ako sivraš neke unpluged varijante ili na bini sa full razglasom i perverznim monitoringom.
Izvinjavam se sto se mesam, ali sam vec pitao Tikija istu stvar, pa reko da ustedim coveku trud.
Inace, kad sam zvao Artist, rekli su mi cenu koja je iznosila oko 410 evra, sad je i neki evro vise zbog apresijacije dinara.
Znaci dobro pojachalo, 300evra = dobra cijena... hmmm... razmislicu o tome.
P.S. a jel bolji od Laney-a (rb4, rb5, rb6) ?
P.S. a jel bolji od Laney-a (rb4, rb5, rb6) ?
- Tiki the Boyler
- Urednik
Izvini, ali meni se čini da ti baš nisi načisto šta hoćeš...
Mnogo lako skačeš iz klase u klasu!
N28s (to je stalri Silver model) ima opasno dobar zvuk, pod uslovom da se kačiš na neki razglas! Sam po sebi se baš i neće proslaviti pored bubnja! Pogotovo ako je neko rokanje u pitanju! To su ipak dvije male 8-ice!
Novi N28 je malo robusniji, ali opet... ništa ti na svirci ne može pomoći koliko zdrav razum!!!
Mnogo lako skačeš iz klase u klasu!
N28s (to je stalri Silver model) ima opasno dobar zvuk, pod uslovom da se kačiš na neki razglas! Sam po sebi se baš i neće proslaviti pored bubnja! Pogotovo ako je neko rokanje u pitanju! To su ipak dvije male 8-ice!
Novi N28 je malo robusniji, ali opet... ništa ti na svirci ne može pomoći koliko zdrav razum!!!
Ja se drzim cijene a ne klase. E sad ta cijena je negdje oko 300 evra. Pa sam predlagao sve koje sam nasao po toj cijeni, a ja da se razumijem sigurno nebi trazio pomoc. E zato ja vama predlazem sve na koje naidjem a vi ste tu da me posavjetujete 

opet ja ...
da li je bolji Laney RB 4 ili behringer BXL 1800
imam oko 375 evra, jel se josh neko sjetio nekog dobrog pojachala za te pare ?
@ Tiki koliko je Line6 LD 150 u artistu ?
da li je bolji Laney RB 4 ili behringer BXL 1800
imam oko 375 evra, jel se josh neko sjetio nekog dobrog pojachala za te pare ?
@ Tiki koliko je Line6 LD 150 u artistu ?
брате минли...
пробај појачала па одлучи, то ти је мој савет. Ја лично мислим да ти је лени поузданији од берингера, чисто јер и ја имам једног и ама баш никакавих проблема нисам имао, нити сам чуо да је неко имао....
пробај појачала па одлучи, то ти је мој савет. Ја лично мислим да ти је лени поузданији од берингера, чисто јер и ја имам једног и ама баш никакавих проблема нисам имао, нити сам чуо да је неко имао....
pa nemogu da ga probam, kad josh nije stigao u mix ovdje kod mene, pitam ja kad ce da dodje a onaj lik mi kaze pa mozda za 5 a mozda za 25 dana ...
a ako das malo para ja cu ti ga naruciti i doci ce za 2-3 dana ....
cuj da dam pare a neznam ni kakvo je chudo ...ccc...
a ako das malo para ja cu ti ga naruciti i doci ce za 2-3 dana ....
cuj da dam pare a neznam ni kakvo je chudo ...ccc...
- Tiki the Boyler
- Urednik
LD 150 bez razmišljanja.
Ne znam cijenu napamet, ali mislim da ti se uklapa u budžet!
Ne znam cijenu napamet, ali mislim da ti se uklapa u budžet!
javi mi pravu cijenu, da znam sta cu.
mada me neki savjetuju da uzmem sada nesto slabije(npr. bxl 900 ili laney rb3), pa posle kad se "ispraksam", malo bolje izucim zanat
, da onda uzmem pravo pojachalo.
Ali nekako kad sam vec crkavao za te pare sto sam zaradio, radije bih kupio najvise sto moze za to sto imam ... :s
mada me neki savjetuju da uzmem sada nesto slabije(npr. bxl 900 ili laney rb3), pa posle kad se "ispraksam", malo bolje izucim zanat

Ali nekako kad sam vec crkavao za te pare sto sam zaradio, radije bih kupio najvise sto moze za to sto imam ... :s
@ Tiki : jesi li provjerio cijenu mozda ?
uzimam Peavey-a MAX 115. odlucio sam ... 

Da li si ti probao ovo pojacalo?Koliko se ja secam to je pojacalo sa 1x15 i meni je prilicno bilo tromo, ali ja sviram funk i fusion gde mi trebaju brze desetke stoga ako sviras metal ili rock ovo ti zavrsava posao...Solomon wrote:uzimam Peavey-a MAX 115. odlucio sam ...