Instrumentalni domaći album "TIME" - Boško Martinović

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

uberelf

Re: Instrumentalni domaći album "TIME" - Boško Martinović

Post by uberelf » 14 Nov 2015, 21:13

pisac wrote:Daj par informacija o tim gitarama,kad si vec pomenuo,i zainteresovao ljude,verovatno...
Evo, Pisac - nadam se da ostali neće zameriti ako im je to dosadno...
:) jedna gitara je rad Mirka Tasića, još malo pa će biti 20 godina... Po dimenzijama Jem bez rupe, po karakteristikama kao neki Ibanez Prestige, s tim da tada Ibanez Prestige nije počeo da se proizvodi. Mahagoni telo + rebrasti javor drop top, a vrat dževerasti javor + rosewood. Tri hama DiMarzio (Fred, HS-3 (vertikalni) i Paf Pro). Kompresovan, ali i masnog zvuka zbog mahagonija. Srednji pikap je ham u singlu, low output, pa smiruje ostala dva. Bridž je Ibanez Lo Pro Edge. Sad, iako leži za shredding zbog tankog vrata, možda se ovde najbolje vidi tj čuje da joj je karakter drugačiji:

Druga (plava) je Wood Guerilla, custom model... Američki orah telo + deblji top od rebrastog jasena. Vrat je goncalo alves + javor. Hambakeri DiMarzio Mo' Joe i Pro Track, s tim da je splitovanje petostepeno. Dosta britkiji, definisaniji i tanji zvuk u odnosu na prvu gitaru, dosta bluzerskija, ali zanimljivo da njena neck pozicija zvuči izuzetno slično bridge poziciji prve gitare. Što meni odgovara zbog zvuka na koji sam od ranije navikao. Hipshot contour tremolo... Biće valjda snimaka pa će se čuti.. Ali evo kratak sample https://www.instagram.com/p/zlbJjZqoV-/ ... by=uberelf

Image

uberelf

Re: Instrumentalni domaći album "TIME" - Boško Martinović

Post by uberelf » 15 Nov 2015, 10:31

Za matrice već znate, a novost je dogovor sa mojim izdavačem Nocturne Media da se od danas se može ceo album skinuti besplatno, isključivo na sledećoj lokaciji

http://nocturnemagazine.net/download/97 ... novic-time
Uživajte!

A ostatak planete i svi oni koji zdušno podržavaju autorski rad mogu i dalje da kupe album za sitne pare na iTunes, Amazon, Bandcamp...

Post Reply