Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
rđa je smrt za žice
čak i veoma malo rđe na samo jednom šrafu utiče na to da žice vrlo brzo omutave i otupe
samo ludak može da kupi gitaru sa zarđalim hardware elementima
čak i veoma malo rđe na samo jednom šrafu utiče na to da žice vrlo brzo omutave i otupe
samo ludak može da kupi gitaru sa zarđalim hardware elementima
Ima Brownie, ali uporedi boje busrteva, nagoreli headstock i sl.....
Slazem se. Video sam razlike odmah ali ne mogu da tvrdim da nije to sto kaze da jeste, a ni suprotno. Prvo sto mi je palo u oci je da nema izgoretinu od cigare, a posle jos ponesto ali nisam siguran da nije bilo i neke druge male serije koja mozda malo drugacije izgleda.
Dakle ne tvrdim da je to ta gitara. Rekao sam jos odmah da "ako je to ta gitara" cena nije cudna. Video sam gitaru u oglasu pa me zainteresovalo da pogledam na netu sta bi moglo da bude i onda kad sam video da je postavljeno ovde reko da napisem.
Licno ne bih kupio nikad ni novu 100% originalnu takvu za 1500e. Imam drugo vidjenje izbora gitare ali sam bio radoznao.
Dakle ne tvrdim da je to ta gitara. Rekao sam jos odmah da "ako je to ta gitara" cena nije cudna. Video sam gitaru u oglasu pa me zainteresovalo da pogledam na netu sta bi moglo da bude i onda kad sam video da je postavljeno ovde reko da napisem.
Licno ne bih kupio nikad ni novu 100% originalnu takvu za 1500e. Imam drugo vidjenje izbora gitare ali sam bio radoznao.
Koje su ovo civije?

Kako inteligentno resenje.I korisno,za pusace...zadenes pljugu i cepaj...zadenes sest pljuge i cepaj!
ja bi tuda provuko konopac kroz svih šes i zavezo u čvor da budu lokin ćuners..
Mislio sam da imaju neki nazivFunkomat wrote:http://www.aliexpress.com/item/Hight-Qu ... 18846.html

Hvala na linku
- tommytigh77
Pljuga se drži isključivo isod E6 žice, nikako drugačije.pisac wrote:Kako inteligentno resenje.I korisno,za pusace...zadenes pljugu i cepaj...zadenes sest pljuge i cepaj!

А може и у углу усана,...поготово ако се зовете Кит Ричардс 

Izgled 10
Ali mislim da bi jako kratko trajalo i da bi se ogrebotine brzo primetile,mada mozda gresim