Inace, ko vole malo balkanske cigansture u finijem aranzmanu, vredi poslusati
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Gitaroholicar
Re: Oprema Koju Nemate
Mislim da je to neki mali Kanun 
ovaj mini peavey deluje skroz interesantno.

Pogledao sam neke demonstracije i koliko mi se cini, ubi kako radi. Letos sam svirao na full velikoj verziji glave, i jako mi se svidelo kako radi na klinu (znam, prosto za ne poverovati
) i kako je primilo sve pedale koje sam koristio. nisam imao vremena da isprobavam i koristim njegov drive na toj svirci jer je bila grupnog karaktera (Sirmium Rocks Fest u Mitrovici, svirao s Kofeinom), ali mi se svidelo pojacalo toliko koliko sam cuo. Verujem da ova glavica nije nista manje dobra.
u ovo deluje super
Ako niste videli, napravili su pocetkom ove godine istovremeno i manju verziju Classic 30 komboa, Classic 20 Mini Head:

- tommytigh77
Meni je Peavey kao proizvodjac pojacala potpuno nejasna firma. Kao da unutar firme postoje dve frakcije koje zasebno rade i developement i marketing. A rezultat je da npr. Peavey u beskonacnost reklamira 'Valve King' pojacala koja su gola kita u odnosu na 'Classic' seriju, koja su brutalno dobra pojacala, pogotovo uzevsi u obzir price point, a marketing za njih prakticno ne postoji. Stvarno zbunjujuce.
Peavey Classic serija je toliko dobra da joj ne treba reklamatommytigh77 wrote:Meni je Peavey kao proizvodjac pojacala potpuno nejasna firma. Kao da unutar firme postoje dve frakcije koje zasebno rade i developement i marketing. A rezultat je da npr. Peavey u beskonacnost reklamira 'Valve King' pojacala koja su gola kita u odnosu na 'Classic' seriju, koja su brutalno dobra pojacala, pogotovo uzevsi u obzir price point, a marketing za njih prakticno ne postoji. Stvarno zbunjujuce.
VK vazi za dobrog kandidata za mod-ovanje, znam da su ga uzimali neke kolege sa DIY foruma i dobro ga budzili za male pare. Kao sto je epi VJ u kategoriji malih lampasa.
Baba Slim wrote:Ako niste videli, napravili su pocetkom ove godine istovremeno i manju verziju Classic 30 komboa, Classic 20 Mini Head:
Ovo postoji odavno tipa od mozda vec prvih classic serija , ali su ga ne znam zasto prestali proizvoditi, mozda nije bilo popularno, drago mi je da ga opet ima i onda mi proradi gas
Moguce, nisam znao. Ali ovako stock zvuci prilicno jadno s obzirom na svoju cenu, posebno clean kanal. Kad sam kupovao pre jedno 5 godina pojacalo naprobavao sam se raznih lampasa u klasi do 600e i na kraju uzeo Classic 30. Vec sam imao Vox AC15 cc1, koji je extra pojacalo ali se slabo kapira sa pedalama i nema effect loop, pa mi je trebalo nesto malo jace a opet dovoljno malo da mogu i u stanu da ga sviram. Valve Kinga sam prvo probao i bas sam se razocarao, a dugo sam se dvoumio izmedju Orange Tiny Terrora (onaj box od 30w sa pentodom) i Classic 30. Prilicno su me bili razocarali i Blackstarovi u toj klasi, iako su oni tada bili reklamirani kao nesto revolucionarno i neprevazidjeno po kvalitetu.bancika wrote:VK vazi za dobrog kandidata za mod-ovanje, znam da su ga uzimali neke kolege sa DIY foruma i dobro ga budzili za male pare. Kao sto je epi VJ u kategoriji malih lampasa.
dobroeovo
*imate jos nekoliko videa na kanalu u drugim stilovima sviranja
*imate jos nekoliko videa na kanalu u drugim stilovima sviranja
Nista si ne znas... jos da je SLO-100.. ihaaaa.
evo, možda je več vreme za novogodišnje želje:
nemam, ali bi (skromno
) jako voleo da imam ovo:
ž
(ako deda mraz čita) umesto prve može i michael landau 63, a druga svakako sa P90!
nemam, ali bi (skromno
ž(ako deda mraz čita) umesto prve može i michael landau 63, a druga svakako sa P90!