imenuj neku pesmu u kojoj je taj NAJBOLJI ton koji je Klepton imao? Da, kaži tačno koja pesma je u pitanju da je preslušamohipihill wrote:Za tvoju informaciju Clapton je svirao Telecastera i to mu je možda i najbolji ton koji je ikada imao!Overdrive wrote: ma samo nek je veselo, pogotovo za kletona koji svira telekaster..
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
ma da bre..klepton i tele ko meso i nokat..
e moj kleptone, batali ti to batice, nego da dođeš kod mene u nebd da sviraš Status Quo, ja kati kaem..ima da procvetaš

e moj kleptone, batali ti to batice, nego da dođeš kod mene u nebd da sviraš Status Quo, ja kati kaem..ima da procvetaš

- tommytigh77

Baš htedoh da uputim na Blind Faith.
Ovo smatrate da je najbolji Kleptonov TON?zekaisapa wrote:
ton niđe veze..Fenderica wrote:
Ovo smatrate da je najbolji Kleptonov TON?
ko da je došao na svirku bez gitare pa reko "jel imate negu gitaru ovde, ja zaboravio moju.."
"imamo neko tele.."
"daj..ko ga iebe.."
eto takav je i ton
- tommytigh77
Clapton je u Blind Fauth svirao isključivo ovog telekastera koji je, kao i crnog strata, sam spakovao od raznih delova. Meni se više svidja kakov je ton imao u Journeyman/24 Nights fazi, ali je ovo za to vreme bio sasvim dobar ton. I šta ste koji moj napali (člana) Claptona u vezi nicka i avatara, što mora da ima veze jedno s drugim? Meni je malo glupo što je odabrao takav nick, ali njegova stvar (reče čovek sa najnesrećnijim nickom na forumu ikad). Tipično provincijski - čim nemate argumente u raspravi, odmah se hvatate za to kako se neko zove i kako izgleda.
ma ne bre tommy, nego šta se dešava, ja okačim totalno nepretenciozne snimke tonova koji se dobija sa procesorom,a kleptočne krenu da me proziva za talenat i umeće i sltommytigh77 wrote:Clapton je u Blind Fauth svirao isključivo ovog telekastera koji je, kao i crnog strata, sam spakovao od raznih delova. Meni se više svidja kakov je ton imao u Journeyman/24 Nights fazi, ali je ovo za to vreme bio sasvim dobar ton. I šta ste koji moj napali (člana) Claptona u vezi nicka i avatara, što mora da ima veze jedno s drugim? Meni je malo glupo što je odabrao takav nick, ali njegova stvar (reče čovek sa najnesrećnijim nickom na forumu ikad). Tipično provincijski - čim nemate argumente u raspravi, odmah se hvatate za to kako se neko zove i kako izgleda.

Pa mislim se batice nauči onda da uz klepotna ne ide tele nego strat, ko što uz brus lija ne ide mač nego nunčake
reko mu ja da dođe na Status Quo probu da ga preslišam ..al ne tede

a bio bih kokretan kevemi, samo bi mu dao da otpeva svipetlićilepopoje, ne mora klepton

- tommytigh77
Pa neće čovek, provalio da hoćeš na mufte da ga regrutuješ za Status Quo band. 

al mora da zna da svira i peva istovremenotommytigh77 wrote:Pa neće čovek, provalio da hoćeš na mufte da ga regrutuješ za Status Quo band.
ovoj omladini danas to nekako ko da je mišn imposibl..
zato bato, prvo svi petlići lepo poje, u dva glasa, pa da te vidim, kleptone..

Sviro Kleponja i lp u Cream-u pa sta. Kad kazes Klepton zamislis strat uz njega. To je tako
Ali ovo suptilno uvlacenje u status quo bend je super
Koliko dobro mora da svira taj sto bi pevao?
Ali ovo suptilno uvlacenje u status quo bend je super

ništa spec, svirka je lakaalfonso wrote:Sviro Kleponja i lp u Cream-u pa sta. Kad kazes Klepton zamislis strat uz njega. To je tako
Ali ovo suptilno uvlacenje u status quo bend je super![]()
pevanje je tu glavna fora
nick je iz vremena srednje skole kad sam poceo da se ozbiljnije interesujem za muziku. Clapton mi je bio bog.tommytigh77 wrote:Clapton je u Blind Fauth svirao isključivo ovog telekastera koji je, kao i crnog strata, sam spakovao od raznih delova. Meni se više svidja kakov je ton imao u Journeyman/24 Nights fazi, ali je ovo za to vreme bio sasvim dobar ton. I šta ste koji moj napali (člana) Claptona u vezi nicka i avatara, što mora da ima veze jedno s drugim? Meni je malo glupo što je odabrao takav nick, ali njegova stvar (reče čovek sa najnesrećnijim nickom na forumu ikad). Tipično provincijski - čim nemate argumente u raspravi, odmah se hvatate za to kako se neko zove i kako izgleda.

neinventivan ali lako pamtljiv i rijedak nick.
Bilo kako bilo.. Imam istog telca ko kleptonče 

Koji model telecastera imaš?