Ja pitao,hvala!tocilj wrote: Neko je pitao koliko bi kostalo tri dista u jedan i sl. varijante. Koliko ja imam iskustva (drugaru pravio jedan poznati majstor), to izadje negdje oko 150 evra, mozda malo manje.
Ok. Zavrsio sam srednju skolu,smer automaticar i radili smo razna strujna kola i tako to.
Sve sta izbaci boss ili bilo ko drugi (analogno) moze da se odradi u kucnoj varijanti. Ko se razume moze jaaaaako dobru stvar da napravi,koja jeste kvalitetnija. E sad,jedino pitanje je cena. Posto velike firme manje-vise dzabe imaju sve delove,lako ima je da imaju cenu izrade nisku. O5 oni prodaju brend koji su dugo gradili (to je tako,pomirite se s tim) pa je i cena jaca. Da li se isplati kupiti ds1 npr? Verovatno da. Ko kaze da je to losa pedala, taj bs ima problem. O5 da li se isplati dati malo vise para nekome ko ce da ti neku finesu uradi (lupam neki klinac poboljsas na ds1)? Verovatno da. Dobices tacno ono sto si hteo.
Kvalitet nije kakvu boju tona pedala izbacuje, nego kakvog kvaliteta je izlazni signal (da nema nezeljenog zujanja je jedna od stvari,da je izlazni signal dovoljno jak itd).
Kao sto postoje losiji i bolji proizvodjaci (svega i svacega) tako postoje i losiji i bolji majstori.
Cemu sve ovo gubljenje vremena. Nisam hteo da citam uopste,ali sam postavio pitanje pa sam morao. Izgubih vreme
Pozz