Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Meni zena rekla, kupuj, prodaj menjaj gitare i opremu, samo mene nemoj 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
That's a keeper!Perce wrote:Meni zena rekla, kupuj, prodaj menjaj gitare i opremu, samo mene nemoj

Ma u sustini mi nije hitno nista, nego sam cisto stavio na oglase pa ako ode POG i to i jos neka pedala/napajanje i tako to sto imam, imam jos neke ideje sta bi mogao da uzmem. Odavno sam prestao da govorim..."to je to - , nikad vise ne menjam", jer znam da nije moguce, pa samim tim je lakse ovako...

Ja stalno pokusavam da se smirim ali....Evo sad nicim izazvan uzem Ms-50g..... ØD
Jedino ovaj strat sto sam ga radio, za njega sam sentimeNtalno vezan pa necu da ga prodajem. Ali sve ostalo. dplazi i odlazi..
Jedino ovaj strat sto sam ga radio, za njega sam sentimeNtalno vezan pa necu da ga prodajem. Ali sve ostalo. dplazi i odlazi..
završićete vi svi sa..

Pa u nesto se udarati mora 

ne mora..uvek imaš..Perce wrote:Pa u nesto se udarati mora

Mlad si, naucices. Ima vremena 

koje si ti godište?Perce wrote:Mlad si, naucices. Ima vremena
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Ipak je G3x otperjao dalje u neke nove pobede pod nekim drugim stopalima.

Ima jedna falinka na G3x koja mi je bila deal breaker. Kad se pale neki od efekata (mada ja osetim kod svih), ima mali lag kao i na svakom procesoru ono milisekunda pauze kao da se cuje kad palis efekat. I nema tails kod delay-a niti reverba. Ostao je vrh ali meni je ovo dealbreaker, tako da...jbg. svaka pedala nek radi svoj posao i to je to. Opet. MS50 i MS70 su meni potpuna pobeda i preporucujem ih svakome. A sto se tice G3 i G3x i to toplo preporucujem ljudima koji su navikli na procesore a hoce organski, mnooogo zdraviji zvuk u poredjenju sa konkurencijom u istom cenovnom rangu pa i skupljem!

To sam hteo da te pitam, Imam Boss DD6 i meni ti repovi strašno smetaju. Ti isključiš pedalu a ona i dalje ponavlja u pozadini. Kako to da tebi odgovaraju? Pitanje još jedno, da li ova Digitech Digidelay ima repove ili ne kada se isključi jer planiram da i nju isprobam.nemanjavelimirovic wrote: I nema tails kod delay-a
eto koliko su ljudi razliciti... ja ne bih dao nijedne pare za reverb i delay pedalu koja nema "repove"... na taj nacin povezujes dve muzicke ideje organskije prirodnije, kako ti covece odgovara da imas dosta delay-a u jednom delu pesme i onda kada zgazis od jednom cisti clean ko da od jednom sviras neku drugu pesmu skroz...
100 ljudi 300-400 dilejeva jbg
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam prodao Zoom G3x zbog dva razloga...nema tails a drugi razlog je iskljucivanje i ukljucivanje.
Po meni isto kako kaze Cortex...nema smisla ako delay nema tails, jer nekako kad si zavrsio deo koji si svirao pod delayem i treba da neku sledecu frazu sviras, mnogo je lepse da se taj deo prelije malko preko tog sledeceg, prirodnije.
Kupi onda ako ti ne treba trails bilo koji analogni delay, jer oni nemaju trails a zvucno su vrh a ima ih i jeftinih!
Po meni isto kako kaze Cortex...nema smisla ako delay nema tails, jer nekako kad si zavrsio deo koji si svirao pod delayem i treba da neku sledecu frazu sviras, mnogo je lepse da se taj deo prelije malko preko tog sledeceg, prirodnije.

ili true bypass oko bilo kog delaya.nemanjavelimirovic wrote: Kupi onda ako ti ne treba trails bilo koji analogni delay, jer oni nemaju trails a zvucno su vrh a ima ih i jeftinih!
Prva koja mi pala na pamet: Welcome to the Jungle. Kad treba da udješ u d,a moraš prekinuti delay .ali sa pedalom koja nema tu opciju repovi ostanu i sve se pomeša.Cortex wrote:eto koliko su ljudi razliciti... ja ne bih dao nijedne pare za reverb i delay pedalu koja nema "repove"... na taj nacin povezujes dve muzicke ideje organskije prirodnije, kako ti covece odgovara da imas dosta delay-a u jednom delu pesme i onda kada zgazis od jednom cisti clean ko da od jednom sviras neku drugu pesmu skroz...
Mislim da DD3 nema repove a najpopularnija je?!?
Imam Behringer VD400 ali sa njim treba nežno malo deluje krhko hahanemanjavelimirovic wrote:Kupi onda ako ti ne treba trails bilo koji analogni delay, jer oni nemaju trails a zvucno su vrh a ima ih i jeftinih!