Jeftina a dobra delay pedala?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

tocilj

Re: Jeftina a dobra delay pedala?

Post by tocilj » 29 Dec 2015, 19:06

pisac wrote:Sta se nerviras,Fenderice?Chill out,druze.Izvini sto te nerviram,samo sam hteo savet od iskusnog ozbiljnog i objektivnog muzicara i gitariste,znaci-poznavaoca materije.Premesticu dopisku i cirkulaciju informacija na pp,u pravu si.
P.S.Otkricu ti tajnu-gosp.Tocilj je Keith Richards,inkognito!Da ne verujes!Prijatan covek,jel da?Zna puno o muzici.

:D :D :D
Sad sam video poruku-hvala puno,Tocilj.
Znam da si cinican, ali ne smeta mi jer si u pravu, ja uopste nisam dobar gitarista...cak sta vise, za svoje godine sam prilicno los. Ali kakve to veze ima sa zvukom ili muzikom :-)?

Ja sam se cijeli zivot bavio muzikom i pjesmama, aranzmanima, snimanjem i sl. Gitara mi dodje kao bilo koja druga alatka za pravljenje muzike. Zadnji put sam tezgario u srednjoj skoli (prije deceniju i po)...dakle nisam gitarista. Samo sto volim dobar zvuk i da se igram pedalama, nije valjda to toliko cudno?

pisac

Post by pisac » 29 Dec 2015, 19:21

Uopste nisam cinican.Ja naravno ne znam ko si i sta i kako sviras,ali dovoljno sam ovde na forumu mogu oceniti ljude-rekao si da imas tu pedalu,i ja sam ocekivao merodavan odgovor u par recenica,od korisnika iste pedale.Inace sam zakljucio da si ozbiljan i temeljan tip,ciji savet se treba uzeti u obzir.Ta pedala mi izgleda privlacno,a ti si je pomenuo ovde,i ja sam pozurio,,na kurvaka'' da na brzinu saznam nesto iz prve ruke.Mozda sam trebao na PP,ili u drugoj temi,ali par recenica iskakanja iz teme ne bi nikom skodilo,a mozda bi jos neki ljudi saznali nesto sto im koristi,posebno ako su kao i ja zainteresovani za tu pedalu.
Tvoj nacin razmisljanja je potpuno ispravan,i druzenje na forumu je razmena iskustava,informacija koje pomazu amaterima profesionalcima i radoznalcima da ne lutaju,i sve osim svadja je korisno-zivot je kratak a novca nema dovoljno da bi probali sve sto trziste nudi.
Jos jednom kazem-postovanje.Kao coveku,i kao muzicaru.

tocilj

Post by tocilj » 29 Dec 2015, 19:51

pisac wrote:Uopste nisam cinican.Ja naravno ne znam ko si i sta i kako sviras,ali dovoljno sam ovde na forumu mogu oceniti ljude-rekao si da imas tu pedalu,i ja sam ocekivao merodavan odgovor u par recenica,od korisnika iste pedale.Inace sam zakljucio da si ozbiljan i temeljan tip,ciji savet se treba uzeti u obzir.Ta pedala mi izgleda privlacno,a ti si je pomenuo ovde,i ja sam pozurio,,na kurvaka'' da na brzinu saznam nesto iz prve ruke.Mozda sam trebao na PP,ili u drugoj temi,ali par recenica iskakanja iz teme ne bi nikom skodilo,a mozda bi jos neki ljudi saznali nesto sto im koristi,posebno ako su kao i ja zainteresovani za tu pedalu.
Tvoj nacin razmisljanja je potpuno ispravan,i druzenje na forumu je razmena iskustava,informacija koje pomazu amaterima profesionalcima i radoznalcima da ne lutaju,i sve osim svadja je korisno-zivot je kratak a novca nema dovoljno da bi probali sve sto trziste nudi.
Jos jednom kazem-postovanje.Kao coveku,i kao muzicaru.
Nisam ja od tih sto se ljute ili dozivljavaju licno skrabanja po forumu...tako da opusteno. :ziveli:
Forum i sluzi za raspravu, bilo bi dosadno da se svi slazemo...sve dok ne predje u licne uvrede, ja nemam problema sa prepucavanjima, treba ispitati korijen rijeci forum :-)

Slazem se sa tobom, znam koliko je meni pomoglo svrljanje po stranim forumima u izboru pedala i gitara...nema razloga da mi to nemamo i ovde. Pa ko se bolje razumije u jeftine gitare i pedale od nas iz postojbine do Tokija, je li? :lol: :lol: :lol:

Preporuka za Soul food, idemo dalje...

Overdrive

Post by Overdrive » 29 Dec 2015, 20:44

tocilj wrote:
pisac wrote:
Nisam ja od tih sto se ljute ili dozivljavaju licno skrabanja po forumu...tako da opusteno. :ziveli:
Forum i sluzi za raspravu, bilo bi dosadno da se svi slazemo...sve dok ne predje u licne uvrede, ja nemam problema sa prepucavanjima, treba ispitati korijen rijeci forum :-)
:1:

svaka ti dala.. po jednu pedalu :P
:ziveli:

tocilj

Post by tocilj » 30 Dec 2015, 00:58

Overdrive wrote:
tocilj wrote:
pisac wrote:
:1:

svaka ti dala.. po jednu pedalu :P
:ziveli:
:hide: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ziveli:

Cope

Post by Cope » 30 Dec 2015, 09:12

tocilj wrote:

Nije poenta teme kako kome zvuci neka pedala, to se moze cuti i na YT, inace se slazem sa tobom.....nego pricamo o JEFTINIM pedalama, koje sa tom jeftinocom uvijek nose neki problem.

Trebao si onda da nosloviš temu - jeftino a treš, ili ti u prevodu - hebem loše, ali kratko... :mrgreen:

Post Reply