Nova zvezda na srpskom graditeljskom nebu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nova zvezda na srpskom graditeljskom nebu
ozbiljno shvatam sve kritike i sugestije , predloge 

-
Covece ala si ti prepotentan, niko ne valja ni nedja ni danko, fenderica.... samo si ti jebeno dobar, pametan, uspesan...daj covece pogledaj se u ogledalo i spusti se vec jednom na zemlju.majtimika wrote:Znam da ne bih trebao da postujem na ovoj temi da se ne bi pogresno protumacilo, ali jednostavno nesto mi ne da mira. Igrom slucaja poznajem doticnog i iako nemam bas nista protiv njega moram objasniti neke stvari gosn Zebic je prvenstveno trgovac u rangu nedje, dzenija, i ostalih i otud njegove cene realno je da sve te gitare na kraju odu za pola ili manje od toga ili najcesce u zameni pa se on vodi davno naucenom metodom zacepi duplo da bi dobio pola. E sad takva logika i potpuno odsustvo samokritike ce mu nazalost jako odmoci u nastojanjima da uspe u poslu kojim zeli da se bavi. Ljudi kao gosn zebra su nazalost i razlog zasto je profesija kod likova kao sto su overdrive i fenderica i njima slicnima( bez uvrede gospodo samo sam vas naveo kao ljude koji cesto blate handmade u srbiji) , dosla na los glas.
Danko, a znam da znas ko sam i ocekujem salvu uvreda i paljbe, sedi i radi i uci i vezbaj i doci ce trenutak kad ces napraviti nesto dovoljno dobro da moze da nosi tu cenu i da moze da izadje iz radionice sa tvojim logom, i da ti sluzi na cast. Na ovaj nacin ces samo napraviti kontra efekat. Ljudi ce te poceti prepoznavati kao skupog i loseg, dok dodje trenutak da to zaista bude kako treba vise te niko nece shvatati ozbiljno i uvek ces praviti gitare koje ce sluziti samo da se tranpis sa ostalim nakupcima sa kp, a nikad za stvarne ljude. Shvati ovo sto ti govorim kako zelis, ali zaista ti pisem ovo iz najbolje namere , jer ako ti budes dobar i svi budu dobri , onda nema zime za handmade scenu, ovako jako tesko.
Sad pljuj
Pozdrav Fikus
-
Ajde bre sram te bilo napravio si za celog zivota izmedju 6 i 16 gitara i sad si neko mudo ovde, uzmi smirglu i smirglaj malo za promenu prestani da pljujes sve redom i da solis pamet.
U pravu si fikus nema sta
-
Ima svakakvih ovde na forumu, ali gordost, sujeta i samoljublje 3 u 1, to samo primetih kod tebe.Ja bre kad bi znao da je moju gitaru napravio neki Japanac kao sto si ti, pa nikad je bre u zivotu svome ne bi uzeo u ruke.
Imas tri posta na forumu i direktno pljujes coveka. Ako imas neku konkretnu primedbu na njegove gitare iznesi i dokumentuj fotografijama ili audio/video zapisom. Inace prestani da vredjas bez pokrica.Bandaranaike wrote:Ima svakakvih ovde na forumu, ali gordost, sujeta i samoljublje 3 u 1, to samo primetih kod tebe.Ja bre kad bi znao da je moju gitaru napravio neki Japanac kao sto si ti, pa nikad je bre u zivotu svome ne bi uzeo u ruke.
pa dobro, čovek se očigledno registrovao samo da malo oplete majtimikuHistorik wrote:
Imas tri posta na forumu i direktno pljujes coveka. Ako imas neku konkretnu primedbu na njegove gitare iznesi i dokumentuj fotografijama ili audio/video zapisom. Inace prestani da vredjas bez pokrica.
relax pipol, fender rulz..

Ovo je planska akcija. Jedan se registruje pre tri nedelje i čeka u zasedi, druga dvojica danas i bum!Overdrive wrote: pa dobro, čovek se očigledno registrovao samo da malo oplete majtimiku
Overdrive wrote:relax pipol, fender rulz..

Neka ovakav vintage Fender bude inspiracija za sve male graditelje ovog sveta
Најискреније и најдобронамерније се надам да је тако. Како нисам имао прилике да чујем ни једну од поменутих гитара (немам Фејсбук, угасио сам налог још 2009.) могу само да ти дам пар запажања везаних за естетику инструмената и одабир хардвера. Прво, све замерке за лакирање које су други изнели стоје у потпуности. Мој ти је савет да, уколико их не продаш ускоро, урадиш рефиниш на оне две спорне гитаре. Друга ствар која упада у очи је однос цене и уграђеног хардвера. Гитара од 600 (а да не говорим о оној од 900) евра би морала да има врхунски хардвер, значи Groover или неке друге чивије у тој класи, кобилицу која је минимум премијум класа Вилкинсона (а пожељно је да буде и нешто боље од тога), врхунске потенциометре и прекидач (DiMarzio, Gibson, Fender, EMG или слична виша класа) и наравно, врхунске магнете. Ја желим да верујем и надам се да твоје гитаре звуче јако добро, али није реално да коштају као фабрички Фендер. Ти ниси изумео те моделе, не плаћаш порез на продату гитару, и реално, почетник си у послу. Надам се да знаш да Мирко Тасић који је легенда прави 1:1 врхунски клон Лес Пола за паре које ти тражиш, да не говорим о неким другим мајсторима. Наравно, ти имаш право да ставиш коју год цену желиш и то је сасвим легитимно. Ја ти само саветујем мало скромности и реалности, више улагања у хардвер, и мислим да уз напоран рад и учење можеш да створиш себи име и бренд.Zebra wrote:ozbiljno shvatam sve kritike i sugestije , predloge
sve se uvazava
poradicu na tome .hvala .

Нема на чему! Волео бих линк ка Јутујубу или неком другом сајту где би се могли чути или видети снимци гитара, за нас који немамо ФБZebra wrote:sve se uvazavaporadicu na tome .hvala .
![]()

Ако имаш тако нешто окачи линкове овде, па да прозбримо и коју о звуку, који је мени далеко важнији од изгелда инструмента.
ubaci cu snimak na tube pa ce te cuti

"ubaciću", "ćete"..Zebra wrote:ubaci cu snimak na tube pa ce te cuti![]()
čuvajmo srpski jezik ok?

desavase dase po gresi
Srbski