http://img99.imageshack.us/img99/1027/hhgf1yh7.jpg
gitara iz snova (bukvalno) :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
gitara iz snova (bukvalno) :)
Moderatori neka premeste ovu temu gde god misle da treba....znaci interesuje me postoji li slicna gitara? Osim da se pravi u custom shopu....zaboravite na to fender na headstocku,to mi nije toliko bitno,ostalo jeste....malo sam se igrao u nekom programu,i jako mi se dopada kreacija
pragovi bi mozda bili drugacija,ali dobro sad.....
Re: gitara iz snova (bukvalno) :)
Mislim da postoji vec ova tema. 
- sirac-šunka
- vragolan
Meni ovo uopste nije gitara iz snova. Mislim kad se pomesaju svi kool- Ibanez, gibson i fender modeli dobija se sr*nje kroz kusto gr*nje.
E verovatno da bas ovo ako insistiras i moz da ti napravi bilo ko od ovdasnjih majstora.
E verovatno da bas ovo ako insistiras i moz da ti napravi bilo ko od ovdasnjih majstora.
-off topic-
Mozes li nam reci u kojem si se to programu zezao, nisam znao da postoji program za dizajn gitara
Mozes li nam reci u kojem si se to programu zezao, nisam znao da postoji program za dizajn gitara
- Guitar_thrill
- MF veteran
i ja mislim da ima...ali nema tema gde ovo moze stvarno da se napravi...tj. nesto ovako da li ima od gitare...Funkomat wrote:Mislim da postoji vec ova tema.
- Guitar_thrill
- MF veteran
hmmm...pa jedino ne bih bas uzeo ove les paul "pragove" uzeo bih nesto kao sa PRS Santaninog....ali ni sam ne znam kako se ponasaju hotrail sa flord rose-om i da li to ima neke veze uopste...sirac-šunka wrote:Meni ovo uopste nije gitara iz snova. Mislim kad se pomesaju svi kool- Ibanez, gibson i fender modeli dobija se sr*nje kroz kusto gr*nje.

e ovo je moja djitra iz snova... a ovo sto pise hendrix je slucajno nemojte misliti da je sad ono kao.. hednrix... pa zato... a znao je jimi da izabere... ZIV'O JIMI!
Ma i ja znam da sam cuo negde za sajt da se tako zezas sa gitarama ali ne znam gde... 
- Guitar_thrill
- MF veteran
da,i tema o ovome vec ima...ali mene zanima ima li neka marka gitare da lici na ovu moju po specifikacijama?????
sto ne narucis da ti sasiju?
- Guitar_thrill
- MF veteran
zato sto verovatno kosta kao k***c, a svi znamo koliko ta stvar vrediDuane wrote:sto ne narucis da ti sasiju?
Gospodin radulovic me ocara svaki put kada uradi nesto novo, mislim da mu ovo nece biti problem samo ako znas specifikacije magneta i od kog drveta smatras da bi bilo najbolje da ti napravi gitaru.Izaslo bi te oko 700-800 evra.
Ovo je jedan njegov rad, tacan kakav je jedan Hrvatski gitarista narucio od njega.

Ovo je jedan njegov rad, tacan kakav je jedan Hrvatski gitarista narucio od njega.

jel taj radulovic ima neki workshop npr za sredjivanje djitara?
Naravno time se bavi jako dugo...Ima i svoj sajt pa proguglaj (sajt je njesra)...Duane wrote:jel taj radulovic ima neki workshop npr za sredjivanje djitara?
Ima veliku radionicu, ako hoces mogu da stavim slike nekih njegovih gitara ako te zanima.