Rekoh da podelim slicke i utiske sa svirke od pre neko vece. Uhvatio sam dogse u legendarnom BB King klubu u NY. Stigao sam mozda 45min pre pocetka i bilo je skroz opusteno naci mesto ispred bine, tako da sam se uglavio kod Kotzena. Za razliku od velikih koncerta gde maltretiraju za security, ovde je moglo da se kupi pivo i u flasi, pa sam binu koristio kao drzac za flasu
Svirka je bila odlicna, nepretenciozno, klupski, a sabija. I dalje ne kapiram kako Kotzen svira onako prstima, svaka mu cast. Jedina mana je sto nema trzalice da baci

I peva covek za sve pare. Ne secam se da sam otkrio bolji bend u zadnjih 10 godina. Zvuk je bio dobar, mada s obizrom da sam stojao na 2m od Kotzenovih Vibrolux-ova, culo se malo vise gitare...jbg, znao sam u sta se upustam.
Cak je i predgrupa, za koju obicno jedva cekam da se zavrsi, bila skroz super. Bio neki Toni Harnell iz TNT za koga nisam pre cuo ali extra peva. Sa nekim likom na akusticnoj i sa jednom (odlicnom na vise nivoa) cicom su izvodili neke svoje i neke obrade.
Ovo su fotke bez zooma ili cropa, stvarno su bili toliko blizu

Politika kluba je kao da dozvoljavaju samo obicne amaterske aparate, pa sam za svaki clucaj stavio samo prime pancake socivo da aparat izgleda manje zajebano nego sa zoom socivom. Na kraju me nisu ni pitali sta je u torbi...