Ako imate još neki konkretan predlog u tom cenovnom rangu da je bolji od ova dva, slušam.
Hvala svima unapred.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako ima što ne kupiš? Spustili cenu samo da se otarase gitare, nikada nećeš naći bolju ponudu.SteppenwolfN wrote:Ima Gretch. Makar ima u NS.
Bolja kupovina je Gibson Les Paul Standard. E sad, imaš one nijanse, rebrasti javor ili ne, i slične boje,ali u globalu to ti je to.SteppenwolfN wrote:Upravo postavio temu sa pitanjem, šta je bolja kupovina od ove dve ili od ove tri računajući i taj Epiphone Les Paul.
Drugi put nailazim na tvoj post gde nipodastavas jeftinije gitare. Mada gitara od 500 evra nije bas jeftina ali hajde. Cisto iz znatizelje, koliko si Gibson Les Paul Standarda svirao? A koliko recimo Epija, Tokaija, i slicnih jeftinijih alternativa? Da li si ih nekada poredio jedan na jedan? Nije mi jasno na osnovu cega ovaj stav druze, mislim da za 500 evra mozes da kupis vrhunski instrument, daj podeli to znanje i iskustvo koje imas sa nama smrtnicima.RadeRas wrote:Ove ostale do 500 evra su ti od milošte "boranija". Znači, biraš prema boji i izgledu, ukus je isti! ajd ziveli
Onda postavi pitanje kako treba. Ti si pitao "šta je bolja kupovina od ove dve ili od ove tri". Ja sam se našalio i rekao ti rekao šta je bolja kupovina od ovih gitara.SteppenwolfN wrote:Gde ima Gibson LP za 400e? Pošto sam naveo da mi je to budžet? Hoćeš da kažeš da ne postoje nikakve razlike u gitarama do 500e?
Šta si ti naelektrisan bez potrebe? Svima je do svadje? Ljudi šta je vama? Teraš me da poredim gitare za početnike i gitare za profesionalne svirače? Odgovoriću ti isto kao što meni odgovaraju. Koliko si Mercedesa vozio? A koliko Lambordžinija? Pa kako možeš da tvrdiš da su ovi bolji od Lade Samare? Jesi li ih nekada poredio jedan na jedan? Jel svi imaju 4 točka i peti rezervni? Jel imaju prozore? El imaju volan, menjač, sedišta, kočnicu , gas, ? jel imaju farove i svetla? Sve ima to i Lada.Tenji wrote:Drugi put nailazim na tvoj post gde nipodastavas jeftinije gitare. Mada gitara od 500 evra nije bas jeftina ali hajde. Cisto iz znatizelje, koliko si Gibson Les Paul Standarda svirao? A koliko recimo Epija, Tokaija, i slicnih jeftinijih alternativa? Da li si ih nekada poredio jedan na jedan? Nije mi jasno na osnovu cega ovaj stav druze, mislim da za 500 evra mozes da kupis vrhunski instrument, daj podeli to znanje i iskustvo koje imas sa nama smrtnicima.RadeRas wrote:Ove ostale do 500 evra su ti od milošte "boranija". Znači, biraš prema boji i izgledu, ukus je isti! ajd ziveli
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests