Kad si vec pit'o, receno mi je juce prekjuce da ce 4 lika snimiti demo konkretno za gitare, prvenstveno za reklamne svrhe. Kad im vreme dozvoli, hopefully do kraja godine. A dotad treba da bude gotova i djitra za petog pa se verovatno i on pridruzi ako uzmogne vremena.fattwang wrote:Stvarno dobro izgleda. Da li postoji neki demo ovakve mašine?
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Nemate
jos jedan
njaaaah! 450 baka plus čekanje da ti naprave

Evo ti za 550 http://bit.ly/2eszZo9 uskoro back in stock, pa da ne cekas na izradu 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pljuc pljuc! ubija 

Pu jbt, ništaUncle Moe wrote:Evo ti za 550 http://bit.ly/2eszZo9 uskoro back in stock, pa da ne cekas na izradu

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
cool deluje ovaj Gilbert Signature...i fino sto su napravili kao Premium, pa ne kosta 3K.

Made in Isreal
- Rockatansky
Zanimljivo izgleda 

sto volim ovu gitaru. moze i Epi.
Ovaj Junior je Majka Marica, krajnje svedeno a krajnje fantastišen...
- Rockatansky
Malo mi je cudan taj bridz, ne moze da se podesava intonacija, ako ne gresim. A i nekako jos 1 magnet ne bi mu bio na odmet..

hehe, to. I ja sam se nalozio na esquire, napravismo telo, vrat, osmislio elektroniku sa jednim magnetom...i onda mi bi zao da se odreknem neck magneta, nateram caleta da izbusi jos jednu rupu i porucim jos jedan dimarzioRockatansky wrote:A i nekako jos 1 magnet ne bi mu bio na odmet..![]()

ali u teoriji zvuci cool.
Ybg, ovde je baš u tome dražesnost, ovo je za nas matorce, penzos model, vozi se na iskustvo, ko oće da se ganja sa prekidačima, da menja polaritete, štekerima, lemilicama pre ide ka ovako nečemu:Rockatansky wrote:Malo mi je cudan taj bridz, ne moze da se podesava intonacija, ako ne gresim. A i nekako jos 1 magnet ne bi mu bio na odmet..![]()

P.S. Ovaj bridge bez toniranja radi pos'o za 90% blues-rock svirača, i sa super-mega tune-o-saša-matic bridge-ovima standardna gitara približno tonira na (u vr' glave) pola skale i to s novim žicama...