Handmade Ross compressor

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Sava

Re: Handmade Ross compressor

Post by Sava » 21 Jul 2008, 16:47

Ne znam čemu sve ovo vodi!? Retki su ljudi koji danas nešto prave i uopšte umeju da prave pa treba podržati svaki takava projekat i ja zbog toga čestitam analogboy-u na izrađenoj spravi. Sa druge strane ne znam čemu služi opaska vezana za Keeley jer oni koji su u materiji znaju koji materijal on koristi i da se ne bavi slanjem istoga. Šta više pre par dana je zatražio od Wamplera (indyguitarist) da ukloni projekat koji je nazvan Keeley/Wampler jer njemu očigledno smeta takva vrsta reklame.

Ovako izgleda pločica originalnog Keeley Two Knobs kompresora:

Image

Dakle, on ne ugrađuje mkt i keramičke kondenzatore, ne koristi tantal za spregu itd...

A sada svi graditelji da stegnu ruku jedan drugome i da idemo na piće :)!

analogboy

Post by analogboy » 21 Jul 2008, 16:48

KnightofDoom ne radi se ovde o meni, nego je smesno da se na forumu koji se izmedju ostalog bavi i izradom DIY pedala i gde dosta ljudi kao uostalom i vi pokusava da dodje do informacija gde se mogu kupiti stvari kojih nema u Srbiji svojataju informacije i krije i to od strane samih administratora. Pa i vi sami do juce niste znaci gde u Srbiji da nadjete 3pdt ili neke lepse knobove. A "naucna" objasnjena o radu svojih handmade pedala i zvukovima koje su iz njih dobili od strane pojedinih ovde su neznam ... no comment.

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 21 Jul 2008, 17:04

Kontam , ako procitas moj post videces da mi obojca niste jasni. Ni Roll kome je potrebno 10 sekundi da napise sajt banzai-a pa ipak to ne uradi, ni ti koji se pravis da u zivotu nisi cuo za isti. Mogao si odma u prvom postu lepo da napises "delove sam narucio iz Banzaia, znate oni se bave tim i tim, evo sajt , bla bla" . Ovako imamo dve strane nicega.
Mislim, bas mene briga, nastavite da radite to pa cu da zakljucavam kad preterate... ne znam sta drugo...

E da, ja ni dan danas ne znam gde ima 3pdt u Srbiji. Jel ima negde?

Sto kaze Sava iskulirajte svi, mozemo na pivo. Mada ja nisam graditelj kao vi, napravio sam sta mi treba i zavrsio karijeru. Ali volim pivo :lol:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 21 Jul 2008, 17:54

Znate kako, ja sam već 1 000 puta ostavio link za Banzai, i to ja prvi na ovom Forumu - tako da se pod
analogboy wrote:...samo hteo da vidim koliko si ti iskren... Ono za Keeley-ja je fora.
podrazumeva "ja sam lažov koji priča bajke o Keeleyju, ali mi to ne smeta da tražim tačne informacije od drugih".

Ako ja neću da kucam hiljadu i prvi put link do Banzaija nego upućujem na mesto na kojem se link može naći - pa, može mi se, ja sam link već ostavio i rekao ti gde se može naći, ali ti... razočarao si me i kao čovek i kao graditelj pedala! Ja nikad nikom na ovom Forumu nisam pričao bajke, i zadržavam za sebe pravo da sa trollovima ne pijem pivo.

E sad, da sam drugi učesnici iz ovog threada, razmislio bih da li bih posle otkucanog
analogboy wrote:..."naucna" objasnjena o radu svojih handmade pedala i zvukovima koje su iz njih dobili od strane pojedinih ovde su neznam ...
od strane čoveka o kojem znamo samo da je lažov (i ništa drugo) nudio pivo. No, to već nije moj problem!

Sava

Post by Sava » 21 Jul 2008, 18:44

Kada ljudi sednu za sto i pogledaju se u oči drukčije razgovaraju nego preko tastature. Tada se jasno vidi ko je kakav i koliko ko zna i ume. Zato javno pozivam sve učesnike ovog posta da zajedno popijemo pivo, ja plaćam!

analogboy

Post by analogboy » 21 Jul 2008, 18:45

1000 puta si ostavio link za Banzai ovde na forumu? Neznam ja kad ukucam na forum search "banzai" izadje mi samo jedna stranica a nigde linka?!
Rado bih na pivo ali ne zivim u Evropi. I ne idem na pivo sa ljudima kojime se dopada zvuk Big MUff-a. :)
Last edited by analogboy on 21 Jul 2008, 18:52, edited 1 time in total.

Fusebop

Post by Fusebop » 21 Jul 2008, 18:49

Rocket Roll wrote:Ja nikad nikom na ovom Forumu nisam pričao bajke,
Secam se primera kada si fanaticno tvrdio da ne postoje elektricne gitare od punog, deljanog javora.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 21 Jul 2008, 18:55

viewtopic.php?f=18&t=3427&p=35529&hilit ... cts#p35529
viewtopic.php?f=36&t=2813&p=30857&hilit ... cts#p30857

Sa sve linkom, je li... Pa dobro, možda nisam ostavio link baš 1 000 puta, ali nisam ćutao kao pi*da. Ni za Banzai, ni za šeme, ni za delove. Ni za pojačala, ni za kutije, ni za zvučnike, ni za lokacije prodavnica koje prodaju potrebne stvari. Ti si mi ovde samo primer te neke proklete i hiljadu puta proklete srpske "lukavosti" - "(Navodno) zna sve, a ćuti i smeje se sebi u brk." Hvala Panti što postoji internet, Google, i što je zahvaljujući njima tvoja vrsta u izumiranju. Ko traži Banzai i Keeley, naći će ga i uprkos srpskim "prodavcima magle".

Moje bivanje na ovom Forumu je posvećeno javnom deljenju (važnih) podataka i opovrgavanju mitova "srpskih trgovaca" i njima srodne parazitarije koja vozi Mercedese na našem neznanju i našoj muci - zato sam tu. Tvom stavu ovde nije mesto - ja se celo vreme koje provodim ovde borim protiv takvih stavova. Pomozi ako možeš.

Fusebop

Post by Fusebop » 21 Jul 2008, 19:06

Mislim da je covek imao problem samo s tim sto se previse dicis svojom ulogom.

Ne bi ti skodilo da budes malo skromniji. Ako je on proveo 10 sekundi (a proveo je vise)
praveci svoj post, provedi i ti 10 sekundi odgovarajuci (ako si vec clan foruma.)

Ja "mhm. Pretrazi forum." konkretno kucam oko 2.55 sekundi.

Eh da - setih se jos jedne tvoje bajke: da je tigrasti javor proizvod posebnog nacina testerisanja. :lol:

analogboy

Post by analogboy » 21 Jul 2008, 19:08

Pa i ja kazem hvala Yahoo i Google-u jer da ukucaju na ovom forumu search za "Banzai" tesko da bi ista pronasli.
Haha ono za tigrasti javor, ti si Rocket izgleda pun provala?! :)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 21 Jul 2008, 19:22

Vidim vama je stalo da pomognete ljudima, razbiste se od pomaganja. A ovaj zli Roll samo ide , siri dezinformacije, pravi se lud i spamuje.
Evo dve strane vec pisete o ovom sjajnom kompresoru , moracu da zakljucam temu da ne pobegne sva ta pamet iz nje.

Locked