A sto kaze Maksa, neka pirografija bi bila super da se odradi!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja mrzim da radim te kapice, koje zezanje bzv. bolje staviš gotove, plastika ili drvo. Lepo se slažu ove kopije davies kapica u beloj ili crnoj boji na drvenim kutijama. Naručujem ih iz Kine sa Aliexpress. Ove drvene sam uradio jer su mi dugo stajale isečene a neobradjene, pa rekoh da ubijem vreme al gubljenje vremena jeste.Rockatansky wrote: ↑21 Jan 2017, 19:13Meni su vrh ove kutije od drveta, ali tu bih se zaustavio sto se tice drveta, kapice (i drugo) su mi bolje kako je uobicajeno.Stvar licnih preferencija.
A sto kaze Maksa, neka pirografija bi bila super da se odradi!![]()
Ja sam na početku radio da kažem otprilike, pa kao došao do nekih spoljnjih dimenzija tipa 118x68x38. To mi je nekako u redu. Oblažem ih unutra sa samolepljivom alu trakom, ako je bakarna mnogo bolja, mogao bih da naručim sa alija, jer je oko 6 dolara 10m širine 5cm valjda, kod nas je katastrofa skupa. Ovako izgleda unutra baš kutija ostavljena za Boss CE2 klon:maksabass wrote: Ove kutije od drveta...hmmm
Sto se vizuelnog dela tice meni su extra...trebalo bi svakako neki natpis...pirografija...onda bi bile skroz custom
Neznan sta ostali ljubitelji ovih stvari misle o tome...meni je to kao brend.
Treba obloziti kuriju alu ili bakarnom trakom,d a vi bilo u fullu.
Mislim da bi dimezije malo trebalo prilagoditi da izgledaju jos bolje
aha to je lepo uz drvo, recimo pozadi ili može i gore kao logo, to su mi preporučivali.
Kutija izgleda odlicno. Posebno joj super izgled daje prelaz sa strukturom kore. Drvene kapice, po meni, su odlicno resenje jos ako bi se oznake uradile direktnim graviranjem CNC masinom (i bez bele plasticne podloske na prekidacu) custom dizajn bio bi pun pogodak. Cak i uvoj varijanti, mozda sa prelakiranim vodenim dekalom sa oznakama ili bez oznaka pedala izgleda vrlo elegantno.
UPDATE ove kutije Black Arts Pharaoh Fuzz-a:
Update za Uskrs!!!Rockatansky wrote: ↑21 Jan 2017, 19:13A sto kaze Maksa, neka pirografija bi bila super da se odradi!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests