Ne
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Potpuno je razumljivo što ne čitaš, ali što onda komentarišeš to isto? Napisao je da ima baš takvu istu gitaru kod kuće, jako dugo.alucard_earl wrote: ↑10 Feb 2017, 21:42I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera.,,,. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
-
ProfessorBaltazar
Meni ortak poklonio ovu, a onda je ja poklonio ortaku koji je okacio iznad vrata svog bara. Mislim da je kroz djitru zakucao papak. Elem, nisam imao pojma oko te gitare a ultra je zajebana i zesci raritet ovaj silverburst finish. Set neck naravno.

-
MIKI-DJORDJE
alucard_earl wrote: ↑10 Feb 2017, 21:42Jel cita neko ove kilometarske postove... Mene iskreno mrzi. A sto se tice iste el maye iliti LM Zoranahh itd stvarno mi je zao ako samo sa interneta znas kako su se pravile i koliko su retke. onda ces imati materijala za knjigu. I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera. Ne kazem da se ne razumes samo ovu temu pratim jer se ljudski ismejem svaki put na razne komentare. A kad pocne varijanta ubedjivanja ovo vredi i ovo ne vredi u to ne bi ni zalazio. Sad ozbiljno kazem, otidji i probaj istu gitaru. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
![]()
knjigu sam vec napiso
znaci gitara kosta onoliko koliko je neko spreman da plati jel to 100 ili 10 000 hiljada te za koliko ce je isti prodati i don't care , samo mi je zao sto je nisam marnuo kad je bila 450E....ne zbog prodaje vec jer je zaista odlicna
,pa ja imam vec takvu gitaru i napisao sam ti dodji ponesi sta hocesh pa uporedi..... nisam za pivo Vodka ili nesto bezbojno moze ......Najradije bi bilo kul da skupis 1800 juriski pa da lepo pazaris
-
MIKI-DJORDJE
u pa cek tek cu sad da pishem lol ☺ little bit sutra , al' sam zbujen da li je smesno ili ne barem neka vajda da ima, ili vec kao niko ne cita a vamo me cimaju...e moj Srbistane palanacki complex maximums
kad se saberu moji kareteri nisu ni 4na u zbiru sa pojedinim koji su proteklih x godina samo pisali iste stvari, ja sam konato da je cilj nesto iskomentarisati ako je loshe zasto je loshe, ako nije zasto nije, ako je prevara zasto je prevara i sta je promenjeno, a ne zalepiti link i ha ha ha ho ho ho hajde da se smejemo a pred PCijem knedle gutamo ha ha ha ha ho ho ho
puno kritike kao da je proslo 100 gitara kroz ruke a kuci se sija Squier ko alfa i omega
nista ne kapiram.......... odoh da kupim neku pedalu . LM nista lose o Squeru ima tu finih gitarica. totalo ludilo ljudi kojima nisam ni odgovaro pitaju da li ko cita ili ne, vishe nego jadno prvo mi beshe cudno pa smesno pa onda zalosno 
kad se saberu moji kareteri nisu ni 4na u zbiru sa pojedinim koji su proteklih x godina samo pisali iste stvari, ja sam konato da je cilj nesto iskomentarisati ako je loshe zasto je loshe, ako nije zasto nije, ako je prevara zasto je prevara i sta je promenjeno, a ne zalepiti link i ha ha ha ho ho ho hajde da se smejemo a pred PCijem knedle gutamo ha ha ha ha ho ho ho
-
MIKI-DJORDJE
Grehota kupio bih je bez zezanja sa sve papkom ako zeli da je proda...opsane gitare mesingani nut i mislim da je MIJ moram baciti pogled u kalogishen...ali bih reko da jeste....dobar ti je taj drug, a i ti si ok lepo je poklanjati giatare , kako meni niko da pokloni neku takvu? jesu neke druge ali ne nekog LP ija 80s Japan Vintage to bi bilo bash lepo....Meni ortak poklonio ovu, a onda je ja poklonio ortaku koji je okacio iznad vrata svog bara. Mislim da je kroz djitru zakucao papak.
cudi me iskreno da CORT nije poznatiji kad ga sviraju mnoge jazz face, pa i rokeri...ljudi se segace sa njima ali su oni ugradjivali aktivnu elektroniku 30+godina pre svih ...zadnj sam probao Cort CR 250 jer su bila poredjena sa Gibonom i bogami je blizu, a 280ca je ubila u pojam Gibona barem po meni .... ono kvalitet VS Cena.
- Rockatansky
Neko ko je doktor bi ovde nasao dosta materijala..... 
Da nije Cort u vlasnistvu kompanije koja drzi i Fender?Pojavili se niotkud,i pravili su gitare za mnoge proizvodjace,usluzno,pod ugovorima...uvek se pitam nije li i PRS ogranak Gibsona,kao i Vintage guitars...da se Vlasi ne dosete.Fenderov je Hamer,Sheckter,Jackson,i ko zna ko jos.
Biznis.Ko je vlasnik Mercedesa,VW-a,ili Svetske Banke?Enigma,bajo moj...
Biznis.Ko je vlasnik Mercedesa,VW-a,ili Svetske Banke?Enigma,bajo moj...
,,Ko nema dijagnozu, taj ko da nije ni živeo" - Jovan Dučić
Miki brate, ja sam mislio da ja pišem duge postove kada krene rasprava o pedalama, ali ti si pretjerao. Ne radi se toliko ni o veličini posta nego preglednosti. Ne koristiš Š,Ć,Ž itd. Znam da je među tinejdžerima popularno to: sh, sch i sl. Ali na ovim temama otežava čitanje. Drugo, znakovi interpunkcije i pravopis uopšte...ne kažem da treba toliko paziti na pravopis na forumu prilikom neformalne komunikacije, ali ti ga brate zanemaruješ do nečitljivosti. Ponavljaš se, šturo pišeš itd.
Mnoge stvari koje si pisao su zanimljive, ali ponekad imam utisak kao da čitam postove na Makedonskom....ono kao, sve razumijem, ali mi treba vremena i strpljenja da prevarim
Tako sam i ja odustao od čitanja tvojih postova vremenom. Budi precizan, razmisli i sažmi to što imaš da kažeš. Ako pišeš na Srpskom jeziku, piši na njemu...ili piši sve na Engleskom, mislim da ni to neće biti problem. Ovako ti ponekad postovi izgledaju kao tok misli, kao zapis sa diktafona u koji si pričao ono što ti je prvo palo na pamet.
Najbolje namjere, da ne shvatiš da imam išta protiv tebe...
Mnoge stvari koje si pisao su zanimljive, ali ponekad imam utisak kao da čitam postove na Makedonskom....ono kao, sve razumijem, ali mi treba vremena i strpljenja da prevarim
Tako sam i ja odustao od čitanja tvojih postova vremenom. Budi precizan, razmisli i sažmi to što imaš da kažeš. Ako pišeš na Srpskom jeziku, piši na njemu...ili piši sve na Engleskom, mislim da ni to neće biti problem. Ovako ti ponekad postovi izgledaju kao tok misli, kao zapis sa diktafona u koji si pričao ono što ti je prvo palo na pamet.
Najbolje namjere, da ne shvatiš da imam išta protiv tebe...
Meni su teme jako zanimljive, ali nečitljivost je ogromna. Baš je mukotrpno za čitanje, na skali 1 do 10, ono je 11.
Dužina sama po sebi mi nije problem, ja baš i volim kada neko nešto obrazloži. U ostalim stvarima se slažem sa ^.
Dužina sama po sebi mi nije problem, ja baš i volim kada neko nešto obrazloži. U ostalim stvarima se slažem sa ^.
Pa upravo to....vidim da ima šta da kaže, da ima neko znanje i poznaje pikanterije koje su uvijek zanimljive, ali muka dešifrovati.
-
MIKI-DJORDJE
Great then i will write on English, truth regarding letters i never switch on CRTl+Shift or to be more honest dam they told nobody read
, ok will pay more attention meaning next time when i write on Yugoslavian will use those letters. Idem po poedalu pa ...vratit ću se , gde beshe š a tu je,,,cheers