Hvala drugari...nije frka da podesim naučiću, mislim na usb drajvere i ostale zezalice tipa konfrontacija programa na Win 10 ki....Umem sa kompovima dosta dobro, nisam haker naravno ni neki PC ninja ali kaži ga da sam advanced korisnik koji voli redovno da prčka po softwerima.
da rezimiram znači koliko vidim za početak će izgleda biti USB , što se tiče firmi koja je bolja po pitanju drivera i podrške, Focusrite ili Stainberg? Slobono Vi predložite i nešto treće, ili tu karticu koja bi išla za lap-topa firewire - no za nju ako ukapirah trebalo bi mi min 70 E + kartica = što će lagano preći 200 i nešto E...Razmisliću verujem da će biti usb kao što rekoh dok ja uđem u štos i ako se navučem na snimanje po kući odrešiću kesu posle.Eto neka bude limit kao što je i tema 150e a max 200e za sada
Ovo oko predloga nemate frke, sigurno neću sutra reći ''jao pa ti si mi predložio'' tako da opušteno, bez uzdražavanja kažite ta je najboljša ili ta je krš.
Moje potrebe snimnja eto ne kazah su relativno skromne, gitara naravno tj par gitara 1 po 1, možda mu ga dam po pevanju .... ali gitarska muzika na 1 mestu, da budem iskren ne mogu da lovim ideje na mobu i posle čekam priliku da kod nekoga nešto uradim. Volim da radim u sitne sate , eto to su razlozi zašto mi je kartica neophodna.
Sve u svemu HVALA VAM PUNO! bez imalo šale, pomogli ste mi prilično, neću zaboraviti.