Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
U sta sve ne vredi ulagati i trositi novac,pa opet (uludo)ulazemo, trosimo,bacamo u nepovrat...ako te to inspirise,ako bi te to ucinilo srecnim,zasto ne investirati u voljeni instrument makar neku kolicinu novca ,koliko na primer mozda kosta jedna butik pedala?Ja tebe potpuno razumem,i mislim da si u pravu.Voleo bih da se nadjete ponovo zajedno u ovom zivotu ti i tvoja lepotica,i da se vise ne razdvajate.Sve sto ulozis u nju dace rezultata(do jedne granice,razume se-od nje nece postati MusicMan Axis,ali ce ipak biti bolja gitara,tvome srcu draga).Andrija989 wrote: ↑16 Apr 2017, 21:03Da moze da se vrati vreme nikada je ne bih prodao ma koliko da je krs a realno i jeste bila. Zujao je svaki magnet (ali to je i normalno za singl magnete), vrlo lose je drzala stim zbog civija koje su bile blago receno uzas zivi, neke zice su bile vise od drugih pa je bilo uopste nezgodno svirati, imala je generalno visoku akciju. Sada ako bih je kupio sredio bih je ma koliko mi bi para bilo potrebno za to iako znam da generalno ne vredi ulagati u te gitare.
Kad neko traži pomoć a ne odgovara na pp poruke...Andrija989 wrote: ↑19 Apr 2017, 17:03Hvala puno na podrsci znaci dosta, s jedne strane dokazuje da nisam otkacio (skroz) sa mozgom.salu na stranu, znam ja da od te gitare nece ispasti original strat ali bih voleo da je ucinim opet solidno svirljivom to je sigurno moguce ali na zalost to vidim tek sada kada je nemam. Ljudi stvarno bi ste mi pomogli ako neko poznaje nekog iz navedenog sela (Donji Matejevac kraj Nisa). Cisto da mi skratite traganje jer sam resio da sednem u auto i da pitam u sve radnje tamo da li znaju nekog ko je ima i da mi daju adresu.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests