BOSS GT-8
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: BOSS GT-8
...GT-6,GT-8,GT-10...ovaj zadnji je Bossova perjanica floor multiefekata;dakle osmica je u sredini...bili bi jošbolji da imaju bar jednu lampu u preampu....ostala kvaliteta efekata je manje-više gotovo svima git.poznata,dakle isplativo ako se može naći po prihvatljivoj cifri,a alternativa i konkurencija po mome Zoom G7&9 serije i Digitech RP (recimo 21npr.starija serija ali po mnogočemu bolja od ovih novijih igračaka) sa lampom u preampu....individualni izbor....
Ja sam skoro svirao gt-8 i mogui ti reci da je jako dobar,pozajmio mi ga drug za svirku i stvarno sam zadovoljan.A svirao sam skoro i line 6 -valjda se tako zove,ako sam pogresio ne zameri mi,pa to je cudo od procesora,nov je i nije bio sredjen a boje fenomenalno izlaze.Nego da se vratim temi,gt-8 me raspametio Jazz gitarom,napravili je fantasticno,i distorzije su fine.ali sve je to stvar ukusa.
Kolika je cena ovog procesora u beogradu?
GT-8 je toliko mocan multi efekt procesor da jednostavno u toj klasi mu niko nije dorastao. Ja ga imam vec 3 godine i uzivam u njemu. Toliko sam stvario provalio sta mozes sve sa njim da radis, da mi do sada uopste nije dosadio. Ja ga najvise koristim za jedno clean pojacalo JCM800, a za svoj "dirty" kanal koristim ga sa malim overdrivom ili boosto na svom JMP combo pojacalu. Volim da se igram sa njim tako da sam pored ovih stvarcica dosta kombinujem i oba pojacala istovremeno. Toliko mogucnosti u takovoj maloj stvarcici, a pored toga otporan je maltene na sve!
Dreadge wrote:GT-8 je toliko mocan multi efekt procesor da jednostavno u toj klasi mu niko nije dorastao. Ja ga imam vec 3 godine i uzivam u njemu. Toliko sam stvario provalio sta mozes sve sa njim da radis, da mi do sada uopste nije dosadio. Ja ga najvise koristim za jedno clean pojacalo JCM800, a za svoj "dirty" kanal koristim ga sa malim overdrivom ili boosto na svom JMP combo pojacalu. Volim da se igram sa njim tako da sam pored ovih stvarcica dosta kombinujem i oba pojacala istovremeno. Toliko mogucnosti u takovoj maloj stvarcici, a pored toga otporan je maltene na sve!
SAlazem se za to da je odlican.E sad me zanima kolika je cena u Beogradu?
Pozdrav iz Krusevca.....
Ja ga imam vec par meseci....pre njega sam imao ZooM 8080...
Ne uporedivo je bolji Boss.
Ja ga imam vec par meseci....pre njega sam imao ZooM 8080...
Ne uporedivo je bolji Boss.
Last edited by KnightOfDoom on 03 Aug 2008, 18:09, edited 1 time in total.
Reason: Oglasi idu u oglase ili na PP.
Reason: Oglasi idu u oglase ili na PP.
Ja imam zoom gfx-5 ali ocu da ga menjam jer nisam zadovoljan sa njim.Treba mi nesto jace i bolje,mada i ovaj fino radi ja u principu koristim tri farbe ali......
Ima li neko iskustva sa gt-8 u kombinaciji sa Valvestate-om II, posebno u vezi parametara za Glob EQ?
- Joey Sartiani
Ljudi jel istina da je GT8 ustvari ipak bolji od GT10 i da se manje kvari?????
Citao sam negde o tome da se ljudi zale...
Ne znam kakav je GT8 nikad ga nisam probao,GT10 sam probao i ocajno mi je zvucao,distorzije ODVRATNE,plasticne,sinteticki....A ja nisam mnooogo probirljiv.....Bas me je razocarao GT10 a svi pricaju kako je on kao vrh......
Ista stvar kao sa Boss Me50 i ME 70.....Me70-u su izbacili neke distove a ubacili neke nepotrebne efekte i sad u REKLAMNOJ KAMPANJI BOSSA Me70 je kao bolji i napredniji od ME50 a u praksi pravi znalci.muzicari i sluhisti se kunu u ME50 a mrze ME70!!!!!
Mozda je tako i sa GT8 i GT10!!!Da li je tako???
p.s.Da li je neko mozda iz Krusevca i da ima ove proceore da se nadjemo i da malo zajedno jam-ujemo i isprobavao opremu?
Pozdrav svima...
Ne znam kakav je GT8 nikad ga nisam probao,GT10 sam probao i ocajno mi je zvucao,distorzije ODVRATNE,plasticne,sinteticki....A ja nisam mnooogo probirljiv.....Bas me je razocarao GT10 a svi pricaju kako je on kao vrh......
Ista stvar kao sa Boss Me50 i ME 70.....Me70-u su izbacili neke distove a ubacili neke nepotrebne efekte i sad u REKLAMNOJ KAMPANJI BOSSA Me70 je kao bolji i napredniji od ME50 a u praksi pravi znalci.muzicari i sluhisti se kunu u ME50 a mrze ME70!!!!!
p.s.Da li je neko mozda iz Krusevca i da ima ove proceore da se nadjemo i da malo zajedno jam-ujemo i isprobavao opremu?
Pozdrav svima...
Meni Gt-8 ne zvuci sinteticki, ali posle sati i sati ceprkanja po raznim parametrima. Zakljucio sam da je osnovno dobro namestiti globalni EQ pa praviti farbe, bez toga je prakticno nemoguce da zvuci pristojno. Na "prirodnost" zvuka dosta utice i noise suppressor.
U sustini su vrlo slicni, gt8 je malo robusniji i pregledniji za brzo "docackavanje" u toku sviranja.Joey Sartiani wrote:Ljudi jel istina da je GT8 ustvari ipak bolji od GT10 i da se manje kvari?????
Pozdrav svima...
Topla preporuka vlasnicima Boss-a gt-8: kupite usb- midi kablove i pojurite boje i editore na net-u i
videcete, ja sam svojim zvukom prezadovoljan!
videcete, ja sam svojim zvukom prezadovoljan!