Dunlop Cry baby GCB-95
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dunlop Cry baby GCB-95
Juce mi je stigao gore pomenuti wah, ali je posle par sati isprobavanja poceo da skripi.Da li je to normalno za ove wahove?
- Rocket Roll
Re: Dunlop Cry baby GCB-95
Ako je nov - ne... Škripi sam signal ili škripi samo pokretni deo pedale, "na suvo"?
- Tiki the Boyler
- Urednik
Dešava se da je slabo podmazan...
Ovaj je nov i podmazan...jel to normalno il da ih zovem da mi daju drugi???
- sirac-šunka
- vragolan
Ma ja idem da se bunim i kad mi zica pukne posle manje od nedelju dana, tako da je moje pravilo: Ma sve ima da im reklamiram, svaku sitnicu!
I ne daj da te maju tamo nesto ti imas jos uvek zakonsko pravo cak i na povracaj novca!

I ne daj da te maju tamo nesto ti imas jos uvek zakonsko pravo cak i na povracaj novca!
Eeee, koliko ljudi to ne zna, a i mnogi koji znaju ce pre da o'lade celu pricu nego da se ubedjuju sa prodavcem dok ovaj ne ukapira da si ozbiljan i da znas sta pricas...sirac-šunka wrote:I ne daj da te maju tamo nesto ti imas jos uvek zakonsko pravo cak i na povracaj novca!

Ali, u pravu je, uzeo si "felericnog" Cry Baby-ja i idi menjaj ga za drugog, neka ti poslednja opcija bude (tj. ne bude) da ti neko nesto cacka i kao "sredio ga je".
- Tiki the Boyler
- Urednik
Ljudi, pobogu... dešava se da iz fabrike dođe slabo podmazan!
Taj problem se riješava za 48 sekundi!
Taj problem se riješava za 48 sekundi!
- Rocket Roll
Baš o tome i ja pričam - ako ti škripi potenciometar, menjaj ga. Ako ti škripi sama pedala (ti je zaklatiš nogom "na suvo" i čuje se ono "gnik-gnik" kao kod starog bicikla) zvizni malo vazelina i kuliraj.
E da se ne bi objasnjavao kako skripi i da li je podmazan slikao sam ga i snimio skripu.

http://www.box.net/shared/4fvs3zxko0

http://www.box.net/shared/4fvs3zxko0
Sviram vah (isti) vec 8-9 godina, ponekad zaskripi, ali nije problem tu kao na onoj slici, taj zupcanik se ne podmazuje, vec na onoj osovini oko koje zse okrece-klacka gornji deo pedale, nikad ga nisam podmazao ,jednostavno samo od sebe prestane
Znaci skripi na suvo, a ne skripi ton koji proizvodi u pojacalu! U tom slucaju moras malko da ga razmrdas

P.S. Saveti su, u tom slucaju, iznad tvog poslednjeg posta. Inace, mozes i to da reklamiras ako imas volje i snage...

P.S. Saveti su, u tom slucaju, iznad tvog poslednjeg posta. Inace, mozes i to da reklamiras ako imas volje i snage...
Nisam ja nista podmazivao,taj lubrikant je bio tamo kad sam ga dobio...
Nije mislio na taj zupcanik, to je fabricki sa tom 'pomadicom', vec ti prica o delu koji spaja pedalu (koju gazis) i kuciste Cry-Baby-ja (ono gde su mu crevca i baterija). E pa taj zglobic malo skripucka, najverovatnije.
Last edited by guv'nor on 05 Aug 2008, 00:24, edited 1 time in total.
- Rocket Roll