Ne, nije reklama nego sam ovde video neke Squier by Fender i Ibanez GRG170DX elektricne gitare na sajtu http://www.svezakucu.co.yu/www/catbrows ... qcatid=470.
Koliko je to kvalitetno, da li je isto kupiti tu i u Sky-ju ili Mitrosu (npr.)??
Takodje sam video i univerzalni stalak za gitaru za 900 dindzi + troskovi transporta koji su isti za celu Srbiju. Znam da dosta ljudi gleda da ustedi novac i mislim da je ovo pristojno (pricam o stalku, ne o gitari) u odnosu na 20EUR u Sky za stalak...
svezakucu.co.yu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: svezakucu.co.yu
Ako hoćeš da uštediš na stalku idi u Mix,tamo su stalci oko 10e...
Što se tiče kupovine preko neta...Kul je to,ali iskustvo (i moje i tudje) govori da svaku,ali apsolutno svaku gitaru treba probati pre kupovine.

Što se tiče kupovine preko neta...Kul je to,ali iskustvo (i moje i tudje) govori da svaku,ali apsolutno svaku gitaru treba probati pre kupovine.
Oke, znaci u principu ne kupuj ono sto nisi probao? Kapiram. Hvala na savetu
Ja sam tu narucio mp3 player, na koji nisam mogao da prebacim nijednu pesmu,sto ce reci da je bio pokvaren... A kad sam ga reklamirao ,poslali su mi skroz drugi model
...Taj je radio hvala bogu ,a posto su im funkcije i cena skoro iste,nisam se zalio 
Pa ti proceni sad kakva je njihova usluga... Ali opet ,mozda je samo bila slucajnost,dal su krivi oni ili firma koja ih proizvodi ne znam..
)

Pa ti proceni sad kakva je njihova usluga... Ali opet ,mozda je samo bila slucajnost,dal su krivi oni ili firma koja ih proizvodi ne znam..

Kineski playeri se fabricki ne testiraju tako da i njihova kupovina donosi rizik i u obicnim prodavnicama nisam imao mogucnost da ih probam pre kupovine, verovatno je zbog toga sony ili creative... znacajno skuplji od canyon, xwave, popsonic... playera, sto se instrumenata tice slazem se da ih pre kupovine treba probati. Ja sam na ovom sajtu kupio usb hdd, bazen i stalak za note i nisam imao nikakvih problema.