Reverb pedala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LazaRocker
Reverb pedala
Planiram da u skorije vreme pazarim jednu, ali ne zelim da se trosim mnogo jer mi treba i za wah pedalu i za novo pojacalo. Pa jel' imate neki predlog za kupovinu u vrednosti od 50 - 100 evra?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Re: Reverb pedala
Uzmi pojacalo sa ugradjenim Reverb efektom i resio si problem. Bolje taj kesh da spucas na delay pedalu.
My 2 cents
My 2 cents
-
Procesljaj malo forum,bila je tema Reverb(mislim da ju je Funkomat otvorio
).Mozda bi bilo najbolje da poslusas doktorov zavet i da nabavis amp koji ima ugradjen Reverb,a da pare ostavis za nesto drugo

Ja bih takodje podrzao predlog da kupis delay, recimo Ibanez de-7, koji ima lepu emulaciju analognog eha, cime ces resiti problem "prostornosti" zvuka; Ako sviras neku, nestandardnu muziku, mozes nabaviti neki stariji lexicon rek tipa alex, mpx-100 ili recimo digiverb koji ok zvuci za tu neku cifru...
Bas tako.Enterprise wrote:Procesljaj malo forum,bila je tema Reverb(mislim da ju je Funkomat otvorio).Mozda bi bilo najbolje da poslusas doktorov zavet i da nabavis amp koji ima ugradjen Reverb,a da pare ostavis za nesto drugo
I da, bolje je da uzmes pojacalo sa reverbom kad vec uzimas novo pojacalo ili kako kaze Z*Z*Z, DE7.
Vecina pojacala imaju reverb, koji ce ti sigurno posluziti bar za pocetak ako nista drugo...
Imas Marshall Reflector.......
zvuci interesantno a sve zavisi sta sviras.......
mozda ti treba samo klasicni reverb a sad skoro svako pojacalo
ima ugradjen reverb, i to uglavnom zicani a ne digitaliju kao sto je ovo...........
http://www.youtube.com/watch?v=Un60owPl_No
zvuci interesantno a sve zavisi sta sviras.......
mozda ti treba samo klasicni reverb a sad skoro svako pojacalo
ima ugradjen reverb, i to uglavnom zicani a ne digitaliju kao sto je ovo...........
http://www.youtube.com/watch?v=Un60owPl_No
- Cilal Najed
Ibanez de7 je oko 6500din, mozda malo vise. To je verovatno best buy pedala sto se delay-a tice.
- Rocket Roll
Ako zamenimo "verovatno" sa "svakako", potpuno se slažem sa Cilalom.
- Cilal Najed
Malo da citiram i sebeCilal Najed wrote:Ibanez de7 je oko 6500din, mozda malo vise. To je verovatno best buy pedala sto se delay-a tice.

Juce sam svratio u Mix u Bg i iznenadio se kada sam video cenu 9600din. To je sada skoro tri puta skuplje u odnosu na usa, strasno.

kakvi manijaci. Onda kao najjeftinija solucija ostaje Marshall Echohead EH-1 delay, on je negde oko 80 evra u Sky. I Digitech Digidelay ali on nema analogni mod.
Nemoguce... Ja sam ga pre mesec dana kupio za 6500.Cilal Najed wrote:Malo da citiram i sebeCilal Najed wrote:Ibanez de7 je oko 6500din, mozda malo vise. To je verovatno best buy pedala sto se delay-a tice.![]()
Juce sam svratio u Mix u Bg i iznenadio se kada sam video cenu 9600din. To je sada skoro tri puta skuplje u odnosu na usa, strasno.
Probaj u Studio Cube kod starog Merkatora.........
mislim da im stoji jedna za 65000........tel. ti je 26 95 914........pa proveri........
mislim da im stoji jedna za 65000........tel. ti je 26 95 914........pa proveri........
- Cilal Najed
U Mixu je izgleda poskupeo, a kod Merkatora je preskup ako je 65000
Salim se, shvatio sam da je 6500din, i to je ta cena kod nas. Nas zalost u usa je 69.99$...

Salim se, shvatio sam da je 6500din, i to je ta cena kod nas. Nas zalost u usa je 69.99$...
Ili stari Mercator ili plivaj........
tvoj izbor............
tvoj izbor............