Adobe Audition 3.0 snimanje Guitar Rig-a...

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
Cortex
The Necromancer

Adobe Audition 3.0 snimanje Guitar Rig-a...

Post by Cortex » 13 Aug 2008, 18:49

Dakle, konachno namestih Guitar Rig i latenciju na 3 ms, sav srecan i onda reko' ajd' neshto i da snimim ali avaj! Jedini softver koji imam koji se mozhe koristiti u tu svrhu je Nuendo i ovaj Audition. Krenem lepo sve po Nuendu kao shto je ovde i objashnjeno i onda kada stavim Guitar Rig na kanal on ga prepozna, kao startuje ga, ali se ne vidi interfejs, jbt samo se vidi naslovna linija prozora a sve ostalo je sivo, nema apsolutno nichega drugog na prozoru Guitar Rig-a?!?!??!?! Da li se nekome ovo josh deshavalo?
Potom sam pokushao preko ovog programa Audition i tu nikako, iako prepoznaje ASIO4ALL ne mogu da namestim Input, vec stalno kao Not Connected...Da li je neko radio s ovim programom i eventualno ga koristio za snimanje i da li mozhe da mi objasni ukoliko jeste? :)

Hvala!

Cortex
The Necromancer

Re: Adobe Audition 3.0 snimanje Guitar Rig-a...

Post by Cortex » 16 Aug 2008, 15:56

Ljudi, Nuendo me dovodi do ludila! Instalirao sam malo raniju verziju i sada Guitar Rig dobro radi, nema vishe onog neshvatljivog problema, ali kad kazhem snimanje, on krene da snima, ali nishta ne zapisuje, nishta! Kako reshiti ovaj problem, molim vas pomozite!?

Moja zvuchna je neka C-Media High Definition Audio Device, tako je Windows prepoznaje, nije bash najjadnija iako je integrisana, ima nekakva dva panela Rear i Front Panel, i ok sam sve namestio, zaista ne znam kako da reshim ovaj problem! Ima li neko slichnu karticu?

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 16 Aug 2008, 16:15

Deder daj neki screenshot ako nije frka. I nuendo (da se vidi traka na kojoj snimas) i recording control kartice. Ovako tesko da mozemo da znamo do cega je, bar ja ne mogu.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 16 Aug 2008, 18:12

U nuendou imas in kanal. podesi da ide is drugog ulaza, jer si verovatno uboo mono kabli u stereo ulaz...

Nemam sad screenshot ali sam 99% siguran da je to!

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 16 Aug 2008, 23:59

To je bilo to Dex, hvala! :)

Najpochetnichkija greshka jbg :lol: malo sam se igrao sa onim "bus"-evima, magistralama shta vec i proradilo je, ali sushtina je to mono-stereo...

Hvala puno. E sad mogu i ja da krenem da terorishem svojim snimcima! :mrgreen:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 17 Aug 2008, 08:03

Ajde bre vec jednom ;)

vasko

Post by vasko » 21 Aug 2008, 22:42

ima li smisla staviti vst multiband kompresor na gitaru i to da samo visoke zvukove kompresuje?

i koje bi frekvencije trebalo "gadjati" u tom slucaju?

Post Reply