Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
jelenko
Ljudi valja li ovo moje pojacalo (Fender FM-65R)?Naki kazu tresh, drugi- o.k.?
Rado bi ga trampio za neki line 6, zato sto fender(ovj moj) ima budjav dist...
Ko ce bolje znati nego kolege...

-
Guitar_thrill
- MF veteran
jelenko wrote:Ljudi valja li ovo moje pojacalo (Fender FM-65R)?Naki kazu tresh, drugi- o.k.?
Rado bi ga trampio za neki line 6, zato sto fender(ovj moj) ima budjav dist...
Ko ce bolje znati nego kolege...

svirah vise puta na njemu (doduse na fm212r) ali verujem da je slicno....pa sta ja znam,ja od pojacala i ne trazim neku bogznakakvu distorziju (od jeftinog pojacala poput tog fendera) meni je ok,i sasvim korisno za te pare....mada mi se vise dopao Laney koji sam na kraju i kupio jer ima vise mogucnosti za slican novac...
-
Rocket Roll
-
Po meni je OK. Sviramo ih kad odemo na jam u Novi Sad i daleko od toga da imam zamerke. "Blues" kanal je taman kako treba. Ali ne računaj na njihov sopstveni drajv, nije ni izbliza dobar (kako se meni čini). Kao relativno čista podloga za procesor / pedale mi se, međutim, čine boljim od nekih tranzistorskih standarda tipa Roland Jazz Chorus.
-
Guitar_thrill
- MF veteran
Rocket Roll wrote:Po meni je OK. Sviramo ih kad odemo na jam u Novi Sad i daleko od toga da imam zamerke. "Blues" kanal je taman kako treba. Ali ne računaj na njihov sopstveni drajv, nije ni izbliza dobar (kako se meni čini). Kao relativno čista podloga za procesor / pedale mi se, međutim, čine boljim od nekih tranzistorskih standarda tipa Roland Jazz Chorus.
potpisujem
-
jelenko
A za externe stvari je po meni odlican!Nego ga uglavnom koristim gajbi za vezbanje, pa mi zao sto nema neke efekte koji su cool za vezbu, kao recimo spider III.Sta je tu je.
Hvala ljudi.