Hitno mi treba odgovor ! ! !
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hitno mi treba odgovor ! ! !
Molim za vase misljenje.Kakve su bas gitare Peavey Grind Bass 5 BXP NTB 5-String Electric Bass i Peavey Millennium 5 BXP?
Re: Hitno mi treba odgovor ! ! !
Millenium - najbolja gitara za date pare, ja mislim da joj je jedini takmac Aria JBDX5, dva pasivna singla, Volume+volume+tone kontrole, lepa na oko itd.
Grind - e pa sad, ovde bi vec morao da pitam za shta ti treba ovakva gitara.
Najbolje bi bilo da sacekas Tiki D Bojlera da ti odgovori, buduci da je xprt za Peavey, a cini mi se da radi u Artistu u BiH, tako da se svaki dan druzi sa takvim gitarama.
Grind - e pa sad, ovde bi vec morao da pitam za shta ti treba ovakva gitara.
Najbolje bi bilo da sacekas Tiki D Bojlera da ti odgovori, buduci da je xprt za Peavey, a cini mi se da radi u Artistu u BiH, tako da se svaki dan druzi sa takvim gitarama.
Samo da kazem da je Aria aktivna sa master-balance i bass treble potenciometrima, koja tuce sve gitare u rangu do 400 evra.
Postoji i millenium AC (aktivni) , naravno malo skuplji ...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Za kakvu vrstu muzike ti treba?
btw. Kada kupuješ instrument ništa nije hitno!
btw. Kada kupuješ instrument ništa nije hitno!
Jbg ljudi u utorak idem da vidim o cemu se radi , javio mi je ortak da mi je nasao bass peavey petozicani za 11000din u odlicnom stanju(kao da je automobil u pitanju
).Rekao mi je da ima oznaku bxp .Trenutno sviram squier jazz bass standard pa mislio sam ako je bolja od moje sto da ne.Sve u svemu najlogicnije je da je to milenium peavey mada ja nemam nikakvog iskustva sa tom markom uopste tako da voleo bih da cujem par saveta od vas.Kao sto sam vam i rekao u utorak idem da vidim o cemu se tacno radi pa vam javljam sta i kako.Hvala unapred

- Tiki the Boyler
- Urednik
Za kakvu vrstu muzike ti treba?
stani malo ... ti neznas o kom se bassu radi? samo znas da je Peavey?
5-zicani ima i millestone ... i nekako prije mislim da je o njemu rijec, posto mi 11000 izgleda nekako malo za millenium, a pogotovo za grind
5-zicani ima i millestone ... i nekako prije mislim da je o njemu rijec, posto mi 11000 izgleda nekako malo za millenium, a pogotovo za grind

Radi se o tome da znam samo da je bxp serija.Stvarno ljudi ovo mi je nasao drugar i treba mi misljenje o tim serijama ako neko ima iskustva u tome.Sudeci po ceni od 11000 din najblizi mi je milenium.Ako neko moze do utorka da mi kaze sta misli o tom basu ili da napravi poredjenje sa squierom jazz standard-om ako nije problem stvarno mi treba necije misljenje pre nego sto odem sam da prosudim.
1.Pozovi tog lika i pitaj ga koji je bas, i u kom je stanju.
2.Pretrazi internet, i nadji neke recenzije o toj bas gitari.
3.Onda trazi savet od nas!
Pitas i trazis brz odgovor a nisi dao nikakve informacije, kao da si nam rekao da kupujes Ford-a za 11000 evra, a mi te pitamo koji a ti kazes nemam pojma.Jel kapiras u kojoj smo situaciji?
Uradi stavku br.1 sa moje liste pa onda ponovo postavi pitanje.To sto si nam rekao da je bxp za 11000 din nam nista nije pomoglo!
Pozdrav i bez ljutnje!
2.Pretrazi internet, i nadji neke recenzije o toj bas gitari.
3.Onda trazi savet od nas!
Pitas i trazis brz odgovor a nisi dao nikakve informacije, kao da si nam rekao da kupujes Ford-a za 11000 evra, a mi te pitamo koji a ti kazes nemam pojma.Jel kapiras u kojoj smo situaciji?
Uradi stavku br.1 sa moje liste pa onda ponovo postavi pitanje.To sto si nam rekao da je bxp za 11000 din nam nista nije pomoglo!
Pozdrav i bez ljutnje!

E vidi, BXP nije serija, vec oznaka da se instrumet pravi u Indoneziji.
I pre ce biti da je Milestone nego Millenium, barem sudeci po ceni, jelda
I pre ce biti da je Milestone nego Millenium, barem sudeci po ceni, jelda

Millenium ac bxp petozicani.To je oznaka , video sam ga i cuo , u odlicnom je stanju , super se cuje i za te pare nisam cuo bolje. Mislim da cu da ga kupim.BTW , izvinjavam se onima koje sam zbunio i ja sam verujte mi bio zbunjen
, sad vise nisam 

Millenium AC BXP 5zicani za 11000
uzimaj covjece ... 

Kupio sam ga ! ! ! !

Mašala! u zdravlju da ga sviraš.rista wrote:Kupio sam ga ! ! ! !![]()