Trebam pomoc sa mixetom vazno je
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Trebam pomoc sa mixetom vazno je
Imam xenyx 802 mixetu i na to su mi privezani zvucnici , klavijatura tj sintisajzer roland em - 55 i privezan mi je jedan mikrofon...sve radi i izlazi na zvucnike ali voleo bi da znam kako da snimim sve to sto sviram i pevam?jer kada stisnem opciju na klavijaturi record snima samo sto sviram ne snima mi ono sto pevam na mikrofonu!!!pa me interesuje kako mogu da snimim sve to sto pevam i sviram?treba nesto da kupim da privezem na mixetu ili nesto sto moze da snima sve to??>????HELP!!!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Tiki the Boyler
- Urednik
Re: Trebam pomoc sa mixetom vazno je
Pa RECORD na klavijaturi snima u interni sekvencer i, koliko ja znam, nema veze sa snimanjem zvuka. Sve i da ima opciju snimanja zvuka, izlaz miksera bi ti morao biti vezan na ULAZ klavijature (ako ga ima)... bla...
Da skratim... poveži Tape Out svog Xenyxa na linijski ulaz računara i u nekom softveru snimi sve što ulazi i izlazi iz miksera.
Trebaće ti kablić koji na jednoj strani ima dva RCA konektora (činč - ako si DJ znaš o čemu pričam) a na drugoj strani 3,5mm džek konektor (mala banana);
kao i neki softver... recimo izguglaj Wavosaur.... (ili prosto klikni ovde viewtopic.php?f=26&t=4201 )
Welcome...
Da skratim... poveži Tape Out svog Xenyxa na linijski ulaz računara i u nekom softveru snimi sve što ulazi i izlazi iz miksera.
Trebaće ti kablić koji na jednoj strani ima dva RCA konektora (činč - ako si DJ znaš o čemu pričam) a na drugoj strani 3,5mm džek konektor (mala banana);
kao i neki softver... recimo izguglaj Wavosaur.... (ili prosto klikni ovde viewtopic.php?f=26&t=4201 )
Welcome...