Može li se Behringer GDI21 koristiti i kao "obična" pedala?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Može li se Behringer GDI21 koristiti i kao "obična" pedala?
Dakle,pitanje je veoma jasno...Planiram da kupim ovu pedalicu,pa me interesuje mogu li da je koristim kao običnu distorziju na probama,eventualno,na svirkama ali priključenu na pojačalu,a ne na mikseti?
Re: Može li se Behringer GDI21 koristiti i kao "obična" pedala?
Prosto - moze...!!!
I ja je "jurim"...
Vide, mnoooogo vise pojedinosti kad je kupim...!!!
I ja je "jurim"...
Vide, mnoooogo vise pojedinosti kad je kupim...!!!
Ima u Artistu još 2,bio sam prošli ponedeljak,pa ako dolaziš do Bg-a svrati tamo.
P.S.Hvala na odgovoru!

P.S.Hvala na odgovoru!
Evo,iskopao sam jedan uporedni test Sensapmp-a i Behringera,pa prosudite sami...
Sad gledam cenu Behringeru, 30e?!?! Mislim, u cemu je fora?
30e u artistu, pa to je dzabe! Kupujem ga 99%!
Samo da ga imaju na lageru kad ja dodjem...

30e u artistu, pa to je dzabe! Kupujem ga 99%!

Samo da ga imaju na lageru kad ja dodjem...

Fora je u jeftinijem matreijalu za izradu kućišta,u tome što nisu morali da daju novac za istraživanje,već su samo uzeli i izkopirali Sensamp,a i malo manje kavlitetni delovi...Sve u svemu,imajući u vidu da si sobni svirač,biće ti sasvim ok.
Ja sam uzeo sebi jednu,ali zbog obaveza je još nisam izprobao sa bendom.U sobi je saaaasvim ok.Ako ti to nešto znači (prem da meni ne znači puno-ja se samo vodim time da li mi se svidja ili ne svidja zvuk),pedala je analogna,bar tako piše...
Ja sam uzeo sebi jednu,ali zbog obaveza je još nisam izprobao sa bendom.U sobi je saaaasvim ok.Ako ti to nešto znači (prem da meni ne znači puno-ja se samo vodim time da li mi se svidja ili ne svidja zvuk),pedala je analogna,bar tako piše...
Pa da, meni ne treba bog zna kakav zvuk, samo da bude pristojna distorzija... A za 30e vala je dzabe!
Treba mi ponajvise za sviranje u sobi, moooozda za koju manju svirkicu...
Samo mi ostaje da se nadam da je imaju u Artistu, jer bi je pazario sad za vikend.
E da, moze i da se koristi kao DI Box kako sam cuo, sto joj je veliki plus kod mene.
Samo mi ostaje da se nadam da je imaju u Artistu, jer bi je pazario sad za vikend.

E da, moze i da se koristi kao DI Box kako sam cuo, sto joj je veliki plus kod mene.

Nevezano za temu ali prosto ne mogu da izdrzim...gledajuci clip prosto je jace od mene...Blingo wrote:Evo,iskopao sam jedan uporedni test Sensapmp-a i Behringera,pa prosudite sami...
tip je RETARD teski...ili je zestoko uradjen za ovo snimanje.
Tip se pogubio sa 3 j...na tastera.

prosto iritirajuce za gledanje.
friedman wrote:Pa da, meni ne treba bog zna kakav zvuk, samo da bude pristojna distorzija... A za 30e vala je dzabe!
Pre nedelju-dve sam bio do Artista i bilo ih je 2.Ako je već kupuješ,da se ne bi mnogo cimao sa nameštanjem zvuka,na papiru,u kutiji imaš i predloge za 6 setaup-ova koji,u principu, pokrivaju od bluza do metala.
Obzirom da si u

Pa dobro, nisam ja potpuno u Metal fazonu, volim i bluz, i jazz...
Nego, ipak ne dolazim ove nedelje u BG zbog miholjskog leta koje je ovamo, pa kad dodju vetrovi i kise, eto mene u BG.
Hvala ti na savetima, jedva cekam da je kupim, za 30e ne verujem da mogu bas mnogo da se *****.

Nego, ipak ne dolazim ove nedelje u BG zbog miholjskog leta koje je ovamo, pa kad dodju vetrovi i kise, eto mene u BG.

Hvala ti na savetima, jedva cekam da je kupim, za 30e ne verujem da mogu bas mnogo da se *****.

Imam ovu pedalu nedelju-dve dana i primetio sam da prilično šušti...
Znači,kada se gitara skroz smanji,pojačalo pojača na 5-6 i uljkuči pedala čuje se šuštanje.Kako nemam iskustva sa pedalama moram da vas pitam,da li je to normalno?
Ranije nisam primetio ovo šuštanje jer nisam pojačalo pojačavao ovoliko glasno.Do pojačala sigurno nije,jer kada priključim zoom 2020 nema šuštanja...
Znači,kada se gitara skroz smanji,pojačalo pojača na 5-6 i uljkuči pedala čuje se šuštanje.Kako nemam iskustva sa pedalama moram da vas pitam,da li je to normalno?
Ranije nisam primetio ovo šuštanje jer nisam pojačalo pojačavao ovoliko glasno.Do pojačala sigurno nije,jer kada priključim zoom 2020 nema šuštanja...