Behringer PB1000...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Cilal Najed
Behringer PB1000...
Da li je neko video negde kod nas PB1000 i kolika je cena?
- Rocket Roll
- Cilal Najed
Re: Behringer PB1000...
Hvala Rocket, nego jesi li ga video negde?
- Rocket Roll
Ne. Izgubio sam nadu da ću ga naći kod nas.
- Cilal Najed
E, Srbijo, zemljo mogucnosti...
Boss-ov bcb60 mi je mali, a ovaj pb1000 deluje kao odlicno resenje za nekoga ko ima vise od 6 pedala, ali kako sad da dodjem do njega, imas li ideju Rocket?
Tako sam pokusao da pronadjem Behringerov Intelligate (kopija mxr smartgate), pa sam shvatio da nema, a jos cudnije da nema ni "pravog" mxr-a.
Boss-ov bcb60 mi je mali, a ovaj pb1000 deluje kao odlicno resenje za nekoga ko ima vise od 6 pedala, ali kako sad da dodjem do njega, imas li ideju Rocket?
Tako sam pokusao da pronadjem Behringerov Intelligate (kopija mxr smartgate), pa sam shvatio da nema, a jos cudnije da nema ni "pravog" mxr-a.
a da li bi ti nesto na ovaj fazon odgovaralo:

http://control-sound.com/shop/product_i ... cts_id=405

http://control-sound.com/shop/product_i ... cts_id=405
- Cilal Najed
O, druze, pozdrav!
Vise mi se dopada Rockcase RC 23120 B, ali 200e dati za tako nesto je suludo, pogotovo sto imam napajanje, i mogu da kupim alu kofer u "uradi sam', avio sper i za najvise 30e dobijem sve po mojoj meri. Tako nesto vec imam i veoma sam zadovoljan, ali mi se ergela povecava, pa gledam na vreme da se "obezbedim za zimu"...
Kupio bih tog Behringera cisto da ustedim na vremenu i zajebanciji, ali ne bih dao vise od 100-tinak eura za tako nesto... Za tu razliku se moze svasta priustiti...
Vise mi se dopada Rockcase RC 23120 B, ali 200e dati za tako nesto je suludo, pogotovo sto imam napajanje, i mogu da kupim alu kofer u "uradi sam', avio sper i za najvise 30e dobijem sve po mojoj meri. Tako nesto vec imam i veoma sam zadovoljan, ali mi se ergela povecava, pa gledam na vreme da se "obezbedim za zimu"...
Kupio bih tog Behringera cisto da ustedim na vremenu i zajebanciji, ali ne bih dao vise od 100-tinak eura za tako nesto... Za tu razliku se moze svasta priustiti...
- Rocket Roll
Upravo, zato mi je taj Behringer i bio primamljiv - em je ogroman, em je vrlo povoljan.Cilal Najed wrote:...200e dati za tako nesto je suludo...
Da li je Artist počeo da prima narudžbenice? Jer kad ih pitaš bilo šta što se tiče uvoza nekog Behringerovog noviteta, dobijaš automatski generisan odgovor: "Mi dobijamo šta nam Nemci pošalju." Što sam uvek smatrao veoma neprofesionalnom prodajnom politikom - ako ni od koga drugog, onda od strane samih Nemaca - kako će čovek iz Minhena da zna šta se traži na Konjarniku? Ponekad im je ta politika i dobra, recimo za Behringerove male i velike monitore ovde nikad nije bilo problema, ali pojave se ovakvi katastrofalni propusti i ništa ne pomaže. Ja sam im kukao, pa sam se umorio od kukanja.
Registrovao sam se na Thomann, razmeniću sa njima par mejlova da vidim kako bi išlo plaćanje odavde i slanje odande, pa ću vam reći ima li nade.