Zakasneli solo za minulo takmichenje... :)
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Zakasneli solo za minulo takmichenje... :)
Gitara fino "izgleda", sredi malo taj vrat(uzmi inbus kljuc), steta da se baci. Otkud 4 preklopnika, jesi to ti nesto budzio?
^ Crni druzhe kako postujesh pomislice ljudi da si neki biznismen i da kad odesh na forum to je preko nekog moba azhdaje izmedju dva japi telefonska razgovora
daj bre malo se organizuj, quote-uj Sirca da znamo s kim prichash, kad je vec offtopic : 
Tnx Duane.
Za septembar cu chim mi prodje josh ovaj jedan ispit. Planiram zheshce przhenje na pojedinim mestima, zezam se, nece biti shredovanja, ali ce biti distorzirano i napaljeno 

Tnx Duane.

ja se nadao da ce biti neko ultra tesko harmonijsko kuvanje na klinu... xD al ae da te pocujemo i u tom distortovanom izdanju xD
ma vi srederi ste saljivdzije,pa ja mogu u frutiju da namestim da mi obrce tonove u skali i skale u 5 klikova i da nabijem tempo na 240 xD
- sirac-šunka
- vragolan
Pa nema 4 preklopnikapetrucci wrote:Gitara fino "izgleda", sredi malo taj vrat(uzmi inbus kljuc), steta da se baci. Otkud 4 preklopnika, jesi to ti nesto budzio?

Bas sam sad jedno sat-dva shrederovao

Smislio sam tu da napravim novi top, a bice i neka jednostavnija elektronika, dva pota, dva prekidaca sasvim dovoljno...
Ma nije ni bitno kako ce da ispadne, gore ne moze da bude, a za sve to mi merak, a merak nema cenu...

Samo napred druzhe Shunka!
A ti Vasko, dobra ideja, aj ozbiljno sad za ovo septembarsko "takmichenje" uzmi izdebilishi se ko svinja, nakucaj neke nebuloze, propusti kroz onaj bolesni ruski VST Olga na 280bpm i prodaj nam kao ultra napredni shred jazz. Bice do jaja!
A ti Vasko, dobra ideja, aj ozbiljno sad za ovo septembarsko "takmichenje" uzmi izdebilishi se ko svinja, nakucaj neke nebuloze, propusti kroz onaj bolesni ruski VST Olga na 280bpm i prodaj nam kao ultra napredni shred jazz. Bice do jaja!

- sirac-šunka
- vragolan
Evo skinuh fajl sad u sitne sate. Posle onolikog kakanja i rasplinjavanja osecao sam se duznim da to uradim. Nisam mogao da spavam, nesto mi je govorilo "Skini The thing, Sirac, skini The thing", ustao sam i posle 40-tak minuta... eto...
E pa ovaj solo mi se vrlo dopada
Preslusao sam ga nekoliko puta i ne mogu da verujem u sta se pretvorila ona prilicno neslusljuva podloga. Posebno mi se dopada deo kada sviras oktave. Ovi svi izlasci su se dobro ukopili ovde, ovde mi stvarno nista ne smeta i sve mi se svidja i ne kazem to samo da se povadim iz prethodnih postova
. Jedino mi je malo zasmetao prelaz na dist odn. deo kada se preklapaju dve gitare. Razumem da ti se dopala deonica clean gitare, a da je pre toga dist prirodno upao, samo maaaalkice mi strci... ovaj clean, cini mi se...
Vrlo ultra extra giga super si me iznenadio Cortex.
P.S. Malo sam googlao, pa ti si ovu gitaru mogao da pazaris i ljubicanstvenoj boji! Ma gde ti je samo bila pamet, covece!!!???
Laku noc! Idem sutra da padnem ispit...

E pa ovaj solo mi se vrlo dopada

Vrlo ultra extra giga super si me iznenadio Cortex.

P.S. Malo sam googlao, pa ti si ovu gitaru mogao da pazaris i ljubicanstvenoj boji! Ma gde ti je samo bila pamet, covece!!!???

Laku noc! Idem sutra da padnem ispit...

sirac-šunka wrote:Evo skinuh fajl sad u sitne sate. Posle onolikog kakanja i rasplinjavanja osecao sam se duznim da to uradim. Nisam mogao da spavam, nesto mi je govorilo "Skini The thing, Sirac, skini The thing", ustao sam i posle 40-tak minuta... eto...

E pa bash to. Meni se nije svidela podloga, davala je prostora za prilichno straight-forward sviranje, medjutim kada sam malo jam-ovao uz nju, ubrzo sam pocheo da dobijam ideje i pochelo je da zvuchi drugachije. Nekako, uspeo sam da totalno promenim atmosferu podloge, ona je tu bash bash samo kao orijentir, a solo ima svoj zhivot. Bar ja to tako vidim, i zato mi se i dopada tako i zato sam ga tako i snimio.Preslusao sam ga nekoliko puta i ne mogu da verujem u sta se pretvorila ona prilicno neslusljuva podloga.
Da, i meni ne zvuchi najbolje, ali to je zato shto sam prvo snimio clean do kraja a posle me je mrzelo da snimam ponovo nego sam samo umixovao dist deo preko i reko ko ga yebe, ispadaju, ne slazhu se najbolje, ali to je zhivot.Jedino mi je malo zasmetao prelaz na dist odn. deo kada se preklapaju dve gitare. Razumem da ti se dopala deonica clean gitare, a da je pre toga dist prirodno upao, samo maaaalkice mi strci... ovaj clean, cini mi se...

Ne dragi druzhe. Vrlo ultra ne-extra giga ne-super sam te iznenadio kod tebe kuci Sirac.Vrlo ultra extra giga super si me iznenadio Cortex.

To sam saznao tek po kupovini kada je chlan foruma Rock'n'Roller chini mi se postovao sliku gitare koju ce on kupiti, tj. bash kao moju samo u toj boji. U isto vreme je kukao shto ne mozhe da nadje u boji koju ja imam. Eh...svijetu se ne mozhe ugoditi. Meni je moja gitara prelepa i nikada ne bih izabrao tu ljubichastu.P.S. Malo sam googlao, pa ti si ovu gitaru mogao da pazaris i ljubicanstvenoj boji! Ma gde ti je samo bila pamet, covece!!!???

Ja sam nazhalost pao ispit koji sam radio sad u nedelju, ali nisam ga ni uchio uopshte, otishao sam tamo kao turista.Laku noc! Idem sutra da padnem ispit...
Nadam se da ti ipak necesh pasti.

- sirac-šunka
- vragolan
Ma zaboravih smajliCortex wrote:To sam saznao tek po kupovini kada je chlan foruma Rock'n'Roller chini mi se postovao sliku gitare koju ce on kupiti, tj. bash kao moju samo u toj boji. U isto vreme je kukao shto ne mozhe da nadje u boji koju ja imam. Eh...svijetu se ne mozhe ugoditi. Meni je moja gitara prelepa i nikada ne bih izabrao tu ljubichastu.P.S. Malo sam googlao, pa ti si ovu gitaru mogao da pazaris i ljubicanstvenoj boji! Ma gde ti je samo bila pamet, covece!!!???I ona je lepa, ali ovako mi je lepshe.

Pa i ja sam vec neko vreme student turista. Trebalo je da upisemo turiszmologiju.Cortex wrote: Ja sam nazhalost pao ispit koji sam radio sad u nedelju, ali nisam ga ni uchio uopshte, otishao sam tamo kao turista.
Nadam se da ti ipak necesh pasti.

uf sto u maricu ima mjuzik men ljubicasti da ga imas ne bi se zalio xD
- sirac-šunka
- vragolan