Pa onaj sto ide preko federa. Zato npr na fenderima nije redak slucaj da je taj poklopac skinut.Funkomat wrote:Kako poklopac utice na to?XtrmntR wrote:ili ako ti se to cuje na pojacalu, onda probaj skinuti poklopac.
Ibanez SA260FM-Kupio (jos uvek ne verujem)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ibanez SA260FM-Kupio (jos uvek ne verujem)
XtrmntR wrote:Pa onaj sto ide preko federa. Zato npr na fenderima nije redak slucaj da je taj poklopac skinut.Funkomat wrote:Kako poklopac utice na to?XtrmntR wrote:ili ako ti se to cuje na pojacalu, onda probaj skinuti poklopac.
Da, znam na sta mislis ali ne razumem kakve poklopac veze ima sa tim sto se cuju federi...

Meni se ucinilo da si napisao koji poklopac, a ne kako. 
Pa ni meni nije potpuno jasno, ali izgleda da se ta buka, koju znaju stvarati federi, prenosi vise kada je poklopac zatvoren, da li zbog zatvorenog prostora ili cega vec.

Pa ni meni nije potpuno jasno, ali izgleda da se ta buka, koju znaju stvarati federi, prenosi vise kada je poklopac zatvoren, da li zbog zatvorenog prostora ili cega vec.
skini poklopac ozbiljno, imaces bolji zvuk.
Možeš li objasniti, jer me zaista ineteresuje, kako se skidanjem poklopca poboljšava zvuk?dweezil wrote:skini poklopac ozbiljno, imaces bolji zvuk.
pa lepo, ne mogu probaj sam pa ces videti.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Pa recimo da ce tvoj trbuh, majica, dukserica, perjana jakna ili bilo sta sto nosis na sebi (ne nosis) da dodiruju federe i nece moci da vibriraju i prave buku, vec ce te zapravo nezno shasholjiti po trbuhu
Uvek mozes (kao Vai) da zavuces ispod federa parce filca ili maramice/krpe, sta ti se svidja...

a mozes da je sviras i na golo telo pa onda da te federi ujedno i izdepiliraju.
Diving bombs and depil lady.
))))

Hahaha... jos se cak i ustedi na depilaciji. 

Ma, ne škripi više! Podmaz'o čovek.
Bravo za gitaru. Sve čestitke. Baci se sad na svirku i uživaj.
Bravo za gitaru. Sve čestitke. Baci se sad na svirku i uživaj.