Judas Priest

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Orgasmatron

Re: Judas Priest

Post by Orgasmatron » 18 Sep 2008, 10:01

Pazi, svi ste u pravu shto se tiche toga ko shta radi u svojoj spavacoj sobi je njegova stvar, da li je homo, nekrofil, pedofil, koprofil ili ko zna shta vec to je njegovo lichno. Shto se tiche ODLICHNIH METAL VOKALA ne znam zashto svi stavljaju Joakima iz hammerfall-a u ljude odlichnih glasovnih mogucnosti kad lik nema nishta specifichno, kod Kraljevskog Apartmana ovaj novi magarac njache i zvuchi kao retardirani brat blizanac Kotipelta iz Stratovarius-a dok je Lotke sa svojim glasom promukle narikache ipak bio vishe pevach za taj bend. Elem, shto se Halforda tiche zaista, jeste peder, SO FUCKING WHAT, njegovi tekstovi, stage performance i njegove glasovne mogucnosti kojima je pomerio standarde daleko iznad svakog pre i posle njega su neshto neponovljivo.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 18 Sep 2008, 10:06

i sta sad, treba ovu temu da:
1. podelim i ostae samo prva poruka
2. da je zakljucam a posle izvesnog vremena i obrisem
3. spojim sa temom o Queen bandu...

el da stavim na glasanje?

Alooooo... ljuuuds tema je Judas Priest, the BAND. Manite se licnih zivota clanova nekog benda. Ja sam svoj muzcki ukus stvorio na bendovima tog vremena, Judas, MAIDEN, Saxon, Leppard, Motorhead... i dan-danas ne mogu da "pobegnem" od njih. Kada uzmem da pravim neku stvar, uvek, ali uvek podseca na taj stil, taj period i taj fazon.. ne mogu da izadjem iz tog okvira... a nijednom nisam ni pomislio o gej populaciji dok sam ih aktivno slusao (i judase i ceo taj pravac), a bogami nisam ni znao da je Rob "veseli"

Ajd, da nesto kazem i ja. Bend je veeeoma dobar, ima mnogo dobre stvari, svirka im je ubitacna.. Jedan od bendova koji su pokrenuli i podigli Heavy metal kao pravac, jer je tih godina oko pocetka '80tih HM bio uzdrman...

Judas Priest.. dobar band!

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 18 Sep 2008, 17:56

nemo' pucash nashi smo :D

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 19 Sep 2008, 01:32

peder, ne peder. budalastina... covek je ikona zanra, sjajan vokal...
ko god Halforda napusava zbog seksualne opredeljenosti, barem ga je jednom bacio na njega. :lol:
JP su tate.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Sep 2008, 16:57

samo da kazem da ja tebe nisam nazvao niti rasistom niti icim drugim, procitaj malo bolje post, nigde tu nekazem da spadas pod to... a da si rekao lepo da ti smeta sto je on gej, sto bi opet bilo apsurdno, pa aj jos nekako, ali si ti napisao citav post o tome kako gejevi nisu troo metalci(ova rec troo je stvarno pocela da bude ultra komicnog karaktera) i da oni nemaju pravo na to jer tako zagadjuju metal i cak si napisao da ih se gadis... sto nema nikakve veze sa temom, iskuliraj i ok...

izvinjavam se za off nece se ponoviti, morao sam da odgovorim coveku jer me je pogresno shvatio i kontao da ga ja naziv fasistom i slicno... to naravno nije slucaj, samo ti kazem da smiris malo sa takvim komentarima, jer "ne zvuce" bas najbolje...

a sad da nebude full offtopic...

eo ovako ja nisam bas neki fan judasa, ali ih mnogo postujem i razumem i bome im se divim xD definitivno im se mora odati priznanje za svu umesanost u stvarnju hevi metal slike i muzike... dakle glenn tipton je stvarno umeo da ubode riff a da ne pominjem njegove masne virtuozne solaze... evo npr painkiller.. to je jednostavno neki classic primer heavy metal solaze sa svim sweep pickingom i ultra fast shreddingom xD kull bend skroz

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 19 Sep 2008, 17:12

ja iskreno mislim da je svako ko mrzi, pljuje i omalovazava ljude drugacije seksualne opredeljenosti primitivan, ograničen i zadrt, na kraju mozda i homofobičan.

ja, doduse, ne sviram sa pederima u bendu, ali poznajem vise njih, od kojih su mi dvojica veoma bliski prijatelji i stari drugari. i sta koji --rac sada?
a svirao bih sa 5 pedera i 10 trandzi u bendu, samo da su dobri muzicari i dobri ljudi.

dweezil

Post by dweezil » 19 Sep 2008, 23:27

ja bih svirao u bandu ali samo sa lezbejkama, nekako su mi slatke. :) :D

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 20 Sep 2008, 14:23

uf, tek to! :wink:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 20 Sep 2008, 14:35

Al' samo ako su dobri ljudi (dobre zene), i dobre muzicarke. ;)

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 20 Sep 2008, 14:44

jasno ko dan. :lol:

dweezil

Post by dweezil » 20 Sep 2008, 14:51

@Nyarlathotep brate a gde ces da nadjes dvopolce i josh da znaju da sviraju, eventualno u Grand Paradi il tako negde?!

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 20 Sep 2008, 16:02

u nekom nadrealistickom romanu mozda :lol: , a da imam bend od 5 pedera i 10 trandzi, namlatio bih se para. :mrgreen:
otrovasmo temu o JP. :|

dweezil

Post by dweezil » 20 Sep 2008, 16:14

vala bash, a mogli bi ljudi kojima Judasi bash znace da pisu nesto, mislim sem par nas koji ovde smaramo. :D

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 20 Sep 2008, 16:21

meni znace, zato i pisem. :lol:

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 20 Sep 2008, 18:13

Ja bih svirao takodje sa lezbejkama, chak i ne bi bilo bitno da li su dobri muzichari, sve dok bi se lizale na probi :D

Post Reply