distorzija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: distorzija
jeste i meni su prilicno onako tamne sve te pedale sem Shredmastera. Al imaju definitivno onako smooth tone i dosta bogat.
Ja izbegavam da koristim dist kanal na jackhammeru, nekako mi je previse mutan. Ali zato drajv jede malu decu 

Po tvojoj preporuci sam ga probao i došo sam do istog zaključka...Mada,probao sam ga na nekom Sesion pojačalu,tako da postoji mogućnost da je i pojačalo donekle krivo za tako mutan i bassovit zvuk.cccira wrote:Ja izbegavam da koristim dist kanal na jackhammeru, nekako mi je previse mutan. Ali zato drajv jede malu decu

Si bio u skajmjuziku?Blingo wrote:Po tvojoj preporuci sam ga probao i došo sam do istog zaključka...Mada,probao sam ga na nekom Sesion pojačalu,tako da postoji mogućnost da je i pojačalo donekle krivo za tako mutan i bassovit zvuk.cccira wrote:Ja izbegavam da koristim dist kanal na jackhammeru, nekako mi je previse mutan. Ali zato drajv jede malu decu
a od tih Marshall pedala vec sam vam rekao compressor, delay i vibrato-tremolo vrede svaku paru. A od od distorzija neam pojma, sta se kome dopada.
cccira wrote:Si bio u skajmjuziku?Blingo wrote:Po tvojoj preporuci sam ga probao i došo sam do istog zaključka...Mada,probao sam ga na nekom Sesion pojačalu,tako da postoji mogućnost da je i pojačalo donekle krivo za tako mutan i bassovit zvuk.cccira wrote:Ja izbegavam da koristim dist kanal na jackhammeru, nekako mi je previse mutan. Ali zato drajv jede malu decu
Ne nego kod ortaka u studiju neko donese JH i ja se poigrah malo!

Mislim da je Jackhammer i nastavak Shredmastera .. mozda, cini mi se.
Nema puno shredmastera u banjaluci ... ja znam za 3 kom i svi su mojoj raji!
Na zalost nece ga niko prodati, sorry
Ali opet kazem, imam i ja konja za trku
H&K Warp Factor koji oduvaaaaa distorzijom.... puna ga soba....
Nema puno shredmastera u banjaluci ... ja znam za 3 kom i svi su mojoj raji!

Na zalost nece ga niko prodati, sorry

Ali opet kazem, imam i ja konja za trku
H&K Warp Factor koji oduvaaaaa distorzijom.... puna ga soba....
Ja sam nashao Line 6 Uber Metal za 60 evra, bukvalno nov, i to je distorzija koju cu kupiti.
Pa javljam utiske. Nadam se da nece biti pregruba za mene, mada stvarno mozhe da se namesti zvuk kakav god ti padne napamet...

Samo za 60 evra?! Dzabe, bar sudeci po recenzijama i klipovima po Youtube-u.
Svaka cast na (buducoj) kupovini!
Svaka cast na (buducoj) kupovini!
Hvala! 
A kakvi su ti klipovi po tjubetu nisam gledao? Jel dobar zvuk daje? Mislim...probao sam je uzhivo i bila je DO JAJA ali ajd' da pitam...

A kakvi su ti klipovi po tjubetu nisam gledao? Jel dobar zvuk daje? Mislim...probao sam je uzhivo i bila je DO JAJA ali ajd' da pitam...

ja ipak moram da napomenem kako mi nije jasno da u probavanju distorzija uopste ne spominjete pojacalo na kojem ga probavate kada je amp zapravo i dalje i uvijek glavni nosilac tona!!!! Distorzija je samo predpojacanje ...ili tako nesto.
da daMolotov wrote:ja ipak moram da napomenem kako mi nije jasno da u probavanju distorzija uopste ne spominjete pojacalo na kojem ga probavate kada je amp zapravo i dalje i uvijek glavni nosilac tona!!!! Distorzija je samo predpojacanje ...ili tako nesto.

Ja sam probao Line 6 Uber Metal na nekom Peavey lampashu, veliko je bilo pojachalo ne znam jbga koji model...
- johnny_b_good
A pedale za OVERDRIVE?
Sorry ako smaram ali me interesuje.Nekako mi je malo lepsi overdrive ali nikad nisam cuo dobru distorziju
U principu jako je slicno ali ipak ima razlike
Sorry ako smaram ali me interesuje.Nekako mi je malo lepsi overdrive ali nikad nisam cuo dobru distorziju

U principu jako je slicno ali ipak ima razlike
Od tih meksih je BD-2 svakako jedna od boljih.