Pa pishe lepo, ako hocete strat-like ton, okrenite tako i tako... Ako hocete, blabla... Pogledaj i sam... http://www.dimarzio.com//media/diagrams/C.pdfsub_zer0 wrote:@Rax
Ma ne bre, mislio sam estetski ne funkcionalno. Doduse, kazes da si vec imao te magnete, pa me ne cudi, nisi imao izbora gde se nalazi beli deo a gde crni. A sto se funkcionalnosti tice, pokojni Dimebag je okretao bridge pickup kontra, njemu je to odgovaralo. Znaci nece da eksplodira pola planete, a druga polovina da nestane u crnoj rupi ako se stavi tako (mislim da bi ti za to trebalo dosta vati i gain-a).
Hteo sam ja prvobitno da uzmem dk2m, ali u Mitrosu kosta 51000 rsd, a na zapadu 30000 rsd. Koga oni tu prave budalom? Cak mi se svideo i s470dxqm (iako me kopka nedostatak ta 2 praga), ali o Mix-u i njihovom odnosu prema musterijama ne treba trositi reci. Cudi me kako i dalje posluju, ja bih sve to poslao u corku (sa Sojicevim naglaskom iz Tesne koze).
S470 je do jaja gitara, ali ipak je japan japan, a i lepshi mi osecaj u ruci LO-PRO-a nego ZR... A i 24 praga... A i maple fretboard...

U ODLICNOM stanju... Znaci evo posle 2 dana akanja u shtimu sve... Nikakvih problema nema...teodorica wrote:Kad si rekao da je most kao nov,u kakvom su stanju sarafi sto fiksiraju zice?Pitam jer me pre par godina zeznuo lik sa Kramerom 620,koji je imao original floydrose II,ali sa 2 pojedena navoja-od sivonjskog zatezanja.Samo zbog toga izbegavam gitare sa floydom.Gitara mi izgleda super,ali zato shpanski zid